Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Μπενίσης (ΕΥΔΑΠ): Θα αγοράσω γεννήτριες κι ας έρθουν να με μαζέψουν

Μπενίσης (ΕΥΔΑΠ): Θα αγοράσω γεννήτριες κι ας έρθουν να με μαζέψουν
Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, Γιάννης Μπενίσης, περιέγραψε τον παραλογισμό του ελληνικού Δημοσίου 
Στον παραλογισμό του ελληνικού Δημοσίου περιγράφει ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, Γιάννης Μπενίσης, ο οποίος εμφανίζεται αποφασισμένος να τα βάλει ακόμα και τον νόμο αρκεί να αγοράσει τις γεννήτριες που είναι απαραίτητες για τις πληγείσες από τις πυρκαγιές περιοχές.
Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και αναφερόμενος στο θέμα με τις τρεις γεννήτριες που πρέπει να προμηθευτεί η ΕΥΔΑΠ, για να ανταποκριθεί στο αίτημα των δήμων που έχουν δικό τους δίκτυο ύδρευσης για να λειτουργήσουν τα αντλιοστάσια και να επανέλθει η υδροδότηση στις πληγείσες περιοχές.
«Εγώ θα τις αγοράσω από μόνος μου κι ας έλθουν να με μαζέψουν» εξηγώντας ότι για να προμηθευτείς κάτι στο Δδημόσιο χρειάζεται το νωρίτερο 5 με 7 ημέρες γιατί έχουν τόσο πολύ αυστηροποιηθεί οι νομικές διαδικασίες που «έχουμε φτάσει από το ένα άκρο στο άλλο».
Επειδή ο δήμος Μαραθώνα και άλλοι δήμοι έχουν δικό τους δίκτυο και λειτουργούσαν τα αντλιοστάσιά τους από μόνοι τους, εμείς κληθήκαμε την τελευταία στιγμή να βοηθήσουμε και το κάνουμε, είπε ο κ Μπενίσης ανακοινώνοντας παράλληλα ότι η ΕΥΔΑΠ αποφάσισε να διαθέσει στους πληγέντες δήμους 300 χιλιάδες ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης