Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Ανοδικό άνοιγμα περιμένουν οι αναλυτές με χαμηλές συναλλαγές - Εύθραυστη η ισορροπία

tags :
ΧΑ: Ανοδικό άνοιγμα περιμένουν οι αναλυτές με χαμηλές συναλλαγές - Εύθραυστη η ισορροπία
Πιο δραστικά μέτρα περίμεναν από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς οι επενδυτές αναφορικά με το σκάνδαλο της Folli Follie
Έχοντας εισέλθει πλέον στην «καρδιά» της καλοκαιρινής περιόδου, οι επενδυτές δεν έχουν κάτι να ελπίζουν για αλλαγή της υπάρχουσας κατάστασης στο ελληνικό χρηματιστήριο.
Οι χαμηλοί τζίροι θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό και της νέας χρηματιστηριακής εβδομάδας, ενώ οι αναλυτές σημειώνουν πως το ΧΑ θα παραμείνει υποτονικό αναζητώντας κατεύθυνση.
Ίσως στο ξεκίνημα της συνεδρίασης οι θετικές τάσεις από την περασμένη εβδομάδα να συνεχιστούν αλλά η ανοδική τάση θα είναι εύθραυστη αφού δεν υπάρχουν οι σημαντικές ειδήσεις που θα τη στηρίξουν.
Τα πρόστιμα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στους υπευθύνους της Folli Follie μπορεί να είναι υψηλά, αλλά το μέγεθος του σκανδάλου είναι τέτοιο που χαρακτηρίζονται ως «χάδι».
Οι επενδυτές θα επιθυμούσαν πιο δραστικά μέτρα μιας και μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί κάποια απάντηση αναφορικά με τα ταμειακά διαθέσιμα, τα αποθέματα, τις απαιτήσεις κ.α.

 Eurobank

Περιμένουμε η αγορά να διατηρήσει τη θετική της τάση με χαμηλούς όγκους συναλλαγών, ενώ η κατεύθυνσή της παραμένει εύθραυστη.

 Euroxx

Περιμένουμε η αγορά να παραμείνει χωρίς κατεύθυνση με χαμηλούς όγκους συναλλαγών.

 Beta

Μετά την αντίδραση της περασμένης Παρασκευής εν μέσω χαμηλής ρευστότητας καθώς βρισκόμαστε στο μέσο της καλοκαιρινής περιόδου περιμένουμε πως η θετική ψυχολογία θα συνεχιστή και στη σημερινή συνεδρίαση.
 

Γ.Κ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης