Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΚΡΕΚΑ: Ανασυγκρότηση του Δ.Σ. σε σώμα από την ετήσια Τακτική Γ.Σ.

tags :
ΚΡΕΚΑ: Ανασυγκρότηση του Δ.Σ. σε σώμα από την ετήσια Τακτική Γ.Σ.
Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση επικύρωσε την παραίτηση του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου Γεωργίου Σιαφάκα και την αντικατάσταση αυτού από την κα Όλγα Κιουτσούκουστα 
Την παραίτηση του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου Γεωργίου Σιαφάκα, την αντικατάσταση αυτού από την κα Όλγα Κιουτσούκουστα και την ανασυγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα, επικύρωσε, μεταξύ άλλων, η σημερινή (3/9/2018) Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΚΡΕ.ΚΑ.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η ανώνυμη εταιρία ΚΡΕ.ΚΑ Α.Ε. ανακοινώνει ότι την 3η Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της στην οποία συμμετείχαν τέσσερις (4) μέτοχοι εκπροσωπώντας το 42,226% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας (3.008.718 επί συνόλου 7.125.216 μετοχών).
Η Γενική Συνέλευση έλαβε τις εξής αποφάσεις:
Στο πρώτο (1ο) θέμα της Ημερήσιας Διάταξης, η Γ.Σ. ενέκρινε ομόφωνα και παμψηφεί τις Οικονομικές Καταστάσεις, τις εκθέσεις του Δ.Σ. και των ελεγκτών για την εταιρική χρήση 01/01/2017 έως 31/12/2017.
Στο δεύτερο (2Ο) Θέμα εγκρίθηκαν ομόφωνα και παμψηφεί οι καταβληθείσες αμοιβές προς στα μέλη του Δ.Σ. και προεγκρίθηκαν ομόφωνα οι αμοιβές για την περίοδο 01/01/2018-31/12/2018.
Στο τρίτο (3ο) Θέμα απαλλάχθηκαν ομόφωνα και παμψηφεί τα μέλη του Δ.Σ. και ο Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τις οικονομικές καταστάσεις και τη διαχείριση της χρήσης 2017.
Στο τέταρτο (4ο) Θέμα εκλέχθηκε ομόφωνα και παμψηφεί η ελεγκτική εταιρεία BDO Ορκωτοί Ελεγκτές A.E. με τακτικό ορκωτό ελεγκτή τον Κο Καλογερόπουλο Ιωάννη του Βασιλείου (ΑΜ/ΣΟΕΛ 10741) και αναπληρωματικό τον Κο Αχινιώτη Χριστόφορο του Ιωάννη (ΑΜ/ΣΟΕΛ 35961) για τον έλεγχο της χρήσης 2018.
Στο πέμπτο (5ο) Θέμα επικυρώθηκε ομόφωνα και παμψηφεί η παραίτηση του μέλους του Δ.Σ. κ. Γεωργίου Σιαφάκα, η αντικατάσταση αυτού από την κα Όλγα Κιουτσούκουστα του Ζαχαρία, η ανασυγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα και η παροχή εξουσιοδοτήσεως, σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου που πάρθηκε στις 29.11.2017, που το Δ.Σ. διαμορφώθηκε ως ακολούθως:
1. Ζαχαρίας Κιουτσούκουστας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό μέλος
2. Κυριάκος Κιουτσούκουστας, Εκτελεστικό μέλος
3. Ελευθέριος Κιουτσούκωστας, Εκτελεστικό μέλος
4. Όλγα Κιουτσούκουστα, Εκτελεστικό μέλος
5. Πρόδρομος Προδρομίδης, Μη εκτελεστικό μέλος
6. Ελευθέριος Τουμπεκτσής, Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος
7. Χρήστος Γιαννιώτης, Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.
Επίσης εγκρίθηκαν ομόφωνα και παμψηφεί και όλες οι πράξεις του Διοικητικού Συμβουλίου από την ημερομηνία ανασυγκρότησης του Δ.Σ. έως και σήμερα.
Στο έκτο (6ο) Θέμα ενημερώθηκαν οι μέτοχοι για τις ενέργειες που έχουν γίνει με σκοπό την εξυγίανση της εταιρείας καθώς και για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τις τράπεζες για τη ρύθμιση του δανεισμού και αναλύθηκαν τα μέτρα που προτίθεται να πάρει η εταιρεία με σκοπό την εξάλειψη των προϋποθέσεων εφαρμογής του άρθρου 48 του Ν. 2190/1920.
Στο έβδομο (7ο) Θέμα δε λήφθηκαν αποφάσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης