Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης έχει μοναδική του πυξίδα τη στήριξη του μεγάλου κεφαλαίου

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης έχει μοναδική του πυξίδα τη στήριξη του μεγάλου κεφαλαίου
Ο κ. Μητσοτάκης αντιπροσωπεύει το παρελθόν των μνημονίων και της χρεοκοπίας, του άγριου νεοφιλελευθερισμού και του αυταρχισμού
Στο ίδιο μήκος κύματος με το Μέγαρο Μαξίμου κινήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος σε ανακοίνωσή του μετά την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΔΕΘ έκανε λόγο για πολιτική Πινοτσέτ και Θάτσερ.
Σε ανακοίνωση της η Κουμουνδούρου αναφέρει ότι «τα δανεικά από τον Obama συνθήματα δεν μπορούν να κρύψουν ούτε τον συνδυασμό Πινοσέτ και Θάτσερ στο πρόγραμμά του, ούτε την εχθρότητά του προς την κοινωνία».
«Με μοναδική του πυξίδα τη στήριξη του μεγάλου κεφαλαίου, τη διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος και την ιδιωτικοποίηση των δημόσιων αγαθών, ο αρχηγός της Ν.Δ. παρουσίασε το δικό του μνημόνιο. Σε αυτό δεν έχουν, βέβαια, θέση οι εργαζόμενοι και τα δικαιώματά τους, η στήριξη του κοινωνικού κράτους, η δίκαιη ανάπτυξη, η δημοκρατία και οι προοδευτικές μεταρρυθμίσεις. Έχουν, όμως, θέση ο εθνικισμός και η ακροδεξιά, η επαναφορά του αστυνομικού κράτους και της καταστολής» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, που καταλήγει:
«Ο κ. Μητσοτάκης αντιπροσωπεύει το παρελθόν των μνημονίων και της χρεοκοπίας, του άγριου νεοφιλελευθερισμού και του αυταρχισμού. Η Ελλάδα, όμως, έχει αφήσει πίσω της οριστικά όσους την έφεραν στο χείλος του γκρεμού και τώρα μπορεί με αισιοδοξία να σχεδιάσει το μέλλον της».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης