Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η επιστροφή του «μετανοημένου» Μπόμπολα που στηρίζει ενεργά τον Ελλάκτωρα

Η επιστροφή του «μετανοημένου» Μπόμπολα που στηρίζει ενεργά τον Ελλάκτωρα
Bρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το συνολικό σχέδιο αναδιοργάνωσης που είχε παρουσιάσει η διοίκηση του ομίλου
Επανέρχεται η μετοχική ηρεμία στον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ μετά την αποχώρηση Κούτρα από τη διοίκηση.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λεωνίδας Μπόμπολας που αρχικά στάθηκε απέναντι από την οικογένεια Καλλιτσάντση και κινήθηκε από κοινού με το Δημήτρη Κούτρα σήμερα εμφανίζεται να έχει αλλάξει στάση και να θεωρεί ότι πρέπει να υπάρξει σύμπλευση για την πρόοδο της εταιρίας.
Μάλιστα δεν αποκλείεται η αλλαγή πλεύσης να έχει και συνέχεια με την επάνοδο του κ. Λεωνίδα Μπόμπολα στο ΔΣ της μητρικής εταιρίας.
Οι κινήσεις Λεωνίδα Μπόμπολα εσχάτως θεωρούνται συναινετικές και προς την σωστή κατεύθυνση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την περίοδο των συζητήσεων Κούτρα με την Ιντρακάτ υπήρξαν συζητήσεις και κρούσεις από την πλευρά του κ. Μπόμπολα προς τον όμιλο Κόκκαλη.
Όμως φαίνεται να υπήρξε διαφορετική αντιμετώπιση από πλευράς Ιντρακάτ έναντι των δύο πρώην στενών συνεργατών δηλαδή του κου Κούτρα και του κ. Λεωνίδα Μπόμπολα γεγονός που οδήγησε τον τελευταίο στην εγκατάλειψη άλλων εγχειρημάτων που είχε πιθανόν στους σχεδιασμούς του.
Επισημαίνεται ότι στον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ ετοιμάζονται πυρετωδώς για την επόμενη ημέρα και φαίνεται να κάνουν πράξη την ενίσχυση της διοικητικής διαδικασίας του ομίλου.
Ήδη έχει αποφασιστεί η πρόσληψη έμπειρου στελέχους από την κατασκευαστική αγορά που θα τρέξει την ΑΚΤΩΡ και τον κλάδο των κατασκευών που αποτελεί το βαρύ χαρτί του ομίλου.
Επιπλέον έχουν δρομολογηθεί και υλοποιούνται τοποθετήσεις νέων στελεχών ή αναβαθμίζονται παλαιά στελέχη σε θυγατρικές του ομίλου κ. Γιώργος Συριανός που ανέλαβε την Προεδρία της ΑΚΤΩΡ παραχωρήσεις.
Παράλληλα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το συνολικό σχέδιο αναδιοργάνωσης που είχε παρουσιάσει η διοίκηση του ομίλου στη γενική συνέλευση του Ιουλίου μέσω της πρωτοβουλίας «Change4Ellaktor».

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης