Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίθεση ΝΔ στην κυβέρνηση: Η κατάσταση στη Δημόσια Τάξη ποτέ δεν ήταν χειρότερη

Επίθεση ΝΔ στην κυβέρνηση: Η κατάσταση στη Δημόσια Τάξη ποτέ δεν ήταν χειρότερη
Επίθεση ΝΔ στην κυβέρνηση για τη Δημόσια Τάξη 
«Η χώρα δεν πρέπει να μεταβληθεί σε ζούγκλα», δηλώνει ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή τα πρόσφατα κρούσματα εγκληματικότητας.
Όπως υποστηρίζει, «η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί εμβρόντητη την εγκληματικότητα να αυξάνεται καθημερινά.
Μέσα σε λίγες ημέρες είχαμε την παρ’ ολίγον δολοφονία ενός δεκαεννιάχρονου κοριτσιού στο Αγρίνιο από διαδηλωτές, τον τραγικό θάνατο ενός νεαρού σε κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας, τον βιασμό μιας κοπέλας στο Ζεφύρι που βρέθηκε σε ημικωματώδη κατάσταση και τον ξυλοδαρμό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμάτα από χούλιγκαν.
Όλα τα παραπάνω γεγονότα, καθώς και πολλά άλλα που δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας, επιβεβαιώνουν αυτό που επανειλημμένως έχουμε επισημάνει, ότι, δηλαδή, η κατάσταση στον τομέα της δημόσιας τάξης ποτέ δεν ήταν χειρότερη».
Σύμφωνα με τον κ. Χαρακόπουλο, «αυτό είναι το έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που, εγκλωβισμένη στις γνωστές ιδεοληψίες της, ψάχνει ενόχους στους αντιπάλους της, αντί να κοιτάξει στον καθρέφτη.
Το κατ’ ευφημισμόν υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει αφήσει χωρίς εμφανή αστυνόμευση ολόκληρες περιοχές, όπως το ευρύτερο κέντρο της Αθήνας, όπου η εγκληματικότητα έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.
Παράλληλα, εξακολουθεί να επιδεικνύει μια πρωτοφανή ανοχή στη βία των κάθε λογής περιθωριακών ομάδων, που δεν διστάζουν να επιτίθενται σε πρεσβείες, δημόσια κτίρια ή ακόμη και να διακόπτουν τη λειτουργία σε εκκλησία».
Ο αναπληρωτής τομεάρχης της ΝΔ καλεί την κυβέρνηση, «έστω και τώρα, να αλλάξει την πολιτική της και οι επικεφαλής του αρμόδιου υπουργείου, αφού συμφωνήσουν σε μια κοινή γραμμή, να πράξουν όσα επιτάσσει το καθήκον της θέσης τους.
Η χώρα δεν πρέπει να μεταβληθεί σε ζούγκλα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης