Τελευταία Νέα
Διεθνή

Di Maio: Ο προϋπολογισμός θα στοχεύει στην ανάπτυξη - Δεν παραιτείται ο Tria

Di Maio: Ο προϋπολογισμός θα στοχεύει στην ανάπτυξη - Δεν παραιτείται ο Tria
Ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης, Luigi Di Maio, τόνισε ότι δεν έχουν ζητήσει την παραίτηση του υπουργού Οικονομικών
Συνεχίζεται το θρίλερ για τη σύνταξη του ιταλικού προϋπολογισμού, το προσχέδιο του οποίου θα πρέπει να παρουσιαστεί σήμερα (27/9/2018).
Μάλιστα, σύμφωνα με αξιωματούχο της ιταλικής κυβέρνησης έχει επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ των κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού για υψηλότερο στόχο ελλείμματος.
Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης και επικεφαλής του Κινήματος των Πέντε Αστέρων, Luigi Di Maio, έκανε λόγο για «γενναίο» προϋπολογισμό που θα στοχεύει στην ανάπτυξη.
«Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα για τη νέα οικονομική πρόβλεψη» δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «οι θεσμοί της ΕΕ και η ΕΚΤ θα πιστέψουν σε αυτό που πάμε να κάνουμε».
Ο ίδιος απέρριψε τα σενάρια περί παραίτησης του υπουργού Οικονομικών, Giovanni Tria, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και το υπουργείο Οικονομικών της Ιταλίας χαρακτηρίζοντας «αβάσιμες» τις πληροφορίες περί παραίτησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης