Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κατσίκης: Δεν θα μπορέσει να περάσει από τη Βουλή της ΠΓΔΜ τη Συμφωνία των Πρεσπών ο Zaev

Κατσίκης: Δεν θα μπορέσει να περάσει από τη Βουλή της ΠΓΔΜ τη Συμφωνία των Πρεσπών ο Zaev
Μη έγκυρο λόγω χαμηλής συμμετοχής το δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ υποστήριξε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ
Την εκτίμηση πως ο Zoran Zaev και η κυβέρνηση του δεν θα καταφέρουν να περάσουν από τη Βουλή της ΠΓΔΜ τη Συμφωνία των Πρεσπών διατύπωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κ. Κατσίκης, ο οποίος υποστήριξε πως το χθεσινό δημοψήφισμα δεν είναι έγκυρο.
«Το δημοψήφισμα στα Σκόπια δεν έχει καμιά νομική ισχύ και μάλιστα λόγω της χαμηλής συμμετοχής σε αυτό δεν είναι έγκυρο.
Ο Zaev έχει πλέον πρόβλημα, γιατί είναι φανερό πως οι πολίτες των Σκοπίων δεν συμφωνούν με τους χειρισμούς του.
Δεν θα καταφέρει να περάσει τη Συμφωνία των Πρεσπών από το κοινοβούλιο του» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, ο οποίος επανέλαβε τι στάση θα τηρήσουν οι ΑΝΕΛ.
«Η Συμφωνία των Πρεσπών, είναι κάκιστη.
Η θέση του κόμματος παραμένει σταθερή και σε περίπτωση που η Συμφωνία των Πρεσπών έρθει στην ελληνική Βουλή, οι ΑΝ.ΕΛ θα αποσύρουν την εμπιστοσύνη τους από την Κυβέρνηση πριν έρθει σε αυτή η συμφωνία ώστε να μην υπάρχει το ενδεχόμενο να περάσει με ψήφους άλλων κομμάτων ή ανεξάρτητων βουλευτών» υποστήριξε ο κ.Κατσίκης.
Ερωτηθείς για το αν αύριο κατά τη συνεδρίαση της Κ.Ο των ΑΝΕΛ ο κ. Καμμένος θα ζητήσει από τον κ. Παπαχριστόπουλο να ξεκαθαρίσει τη θέση του για το Σκοπιανό και σε περίπτωση που η θέση του είναι διαφορετική από αυτή των ΑΝ.ΕΛ να παραδώσει την έδρα του, ο κ.Κατσίκης απάντησε ότι δεν έχει ούτε αυτή την πληροφόρηση, αλλά ούτε αυτή την αίσθηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης