Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Abramovich θέλει να εξαλείψει τον ρατσισμό από την Τσέλσι – Στέλνει εκδρομή τους οπαδούς στο Άουσβιτς

Ο Abramovich θέλει να εξαλείψει τον ρατσισμό από την Τσέλσι – Στέλνει εκδρομή τους οπαδούς στο Άουσβιτς
Ο Roman Abramovich στέλνει εκδρομή τους οπαδούς της Τσέλσι στο Άουσβιτς
Με έναν έξυπνο τρόπο προσπαθεί να καταπολεμήσει τα περιστατικά ρατσισμού, που κατά καιρούς αμαυρώσαν την εικόνα του συλλόγου, ο Roman Abramovich, στέλνοντας εκπαιδευτική εκδρομή στο Άουσβιτς οπαδούς της Τσέλσι που έχουν επιδείξει κατά το παρελθόν ρατσιστική συμπεριφορά.
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Sun, ο ίδιος ο Ρώσος μεγιστάνας θα πληρώσει τα έξοδα.
Επιπλέον, τονίζεται ότι όσοι από τους οπαδούς αρνηθούν να συμμετάσχουν σε αυτήν την εκδρομή, τότε θα χάσουν τη θέση τους στο γήπεδο.
Αφορμή για όλα αυτά έχουν αποτελέσει τα αντι-σημιτικά συνθήματα που κατά καιρούς φωνάζουν και τραγουδούν κάποιοι από τους υποστηρικτές της Τσέλσι εναντίον της Τότεναμ, μια ομάδα που έχει «ρίζες» με τον εβραϊκό κόσμο.
Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που οι «μπλε» συμμετέχουν σε μια τέτοια εκδρομή, καθώς περίπου 140 οπαδοί της ομάδας είχαν επισκεφθεί το Άουσβιτς στις 6 Ιουνίου αυτού του χρόνου, με τον ίδιο στόχο.
Επίσης, πριν από δέκα ακριβώς χρόνια, όταν προπονητής της ομάδας ήταν ο Avram Grant, είχε πραγματοποιηθεί επίσημη επίσκεψη της ομάδας στο στρατόπεδο συγκέντρωσης στην Πολωνία, προς τιμήν των θυμάτων του Ολοκαυτώματος.

Διαβάστε: O Roman Abramovich ζητά 3 δισ. λίρες για την πώληση της Τσέλσι

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης