Τελευταία Νέα
Διεθνή

UBS: Ενισχύθηκαν κατά +32% τα κέρση για το γ΄ τρίμηνο 2018, στα 1,25 δισ. δολ. - Στα 7,3 δισ. δολ. τα έσοδα

tags :
UBS: Ενισχύθηκαν κατά +32% τα κέρση για το γ΄ τρίμηνο 2018, στα 1,25 δισ. δολ. - Στα 7,3 δισ. δολ. τα έσοδα
Τα λειτουργικά έσοδα της ελβετικής τράπεζας διαμορφώθηκαν στα 7,3 δισ. δολ. έναντι 7,17 δισ. δολ. το προηγούμενο έτος
Σημαντική άνοδο κατέγραψαν τα καθαρά κέρδη της UBS Group για το τρίτο τρίμηνο του 2018, σύμφωνα με τα σημερινά (25/10) στοιχεία της ελβετικής τράπεζας, τα οποία ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών.
Ειδικότερα, τα καθαρά κέρδη της ελβετικής τράπεζας αυξήθηκαν κατά σχεδόν +32% σε σύγκριση με το τρίτο τρίμηνο του 2017, στα 1,25 δισ. δολ.
Παράλληλα, τα λιετουργικά έσοδα της UBS αυξήθηκαν στα 7,3 δισ. δολ. έναντι 7,17 δισ. δολ. το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους.
Σημειώνεται ότι οι αναλυτές ανέμεναν καθαρά κέρδη ύψους 996 εκατ. δολ. καθώς και προσαρμοσμένα λειτουργικά έσοδα ύψους 7,24 δισ. δολ.
Σύμφωνα με την ελβετική τράπεζα, «οι γεωπολιτικές εντάσεις, η άνοδος του προστατευτισμού και οι εμπορικές διαμάχες έχουν μειώσει περαιτέρω το επενδυτικό κλίμα και την εμπιστοσύνη», προσθέτοντας μάλιστα ότι τα προαναφερθέντα γεγονότα θα συνεχίσουν να επηρεάσουν τη δραστηριότητα των συναλλαγών κατά το τέταρτο τρίμηνο».
«Τα αποτελέσματα για το τρίμηνο υπογραμμίζουν για άλλη μία φορά τα οφέλη της διαφοροποίησής μας και αποδεικνύουν ότι ακολουθούμε μία εστιασμένη στρατηγική σε κάθε επιχειρηματικό τμήμα μας, δημιουργώντας αξία για τους πελάτες και τους μετόχους μας», σχολίασε ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, Sergio Ermotti.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης