Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λοβέρδος για εξεταστική επιτροπή για Υγεία: Είναι στιγμή δικαίωσης για εμένα

Λοβέρδος για εξεταστική επιτροπή για Υγεία: Είναι στιγμή δικαίωσης για εμένα
Δεν έχω καμία απολύτως ανησυχία για την υπόθεση της Novartis υποστήριξε ο κ.Λοβέρδος
Δικαιωμένος δηλώνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος σχετικά με το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής που διερευνά σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας.
«Σε ότι με αφορά, αυτό το οποίο καταγράφεται στο πόρισμα και θα συζητηθεί σε λίγη ώρα στη Βουλή, είναι η στάση μου στην εξεταστική επιτροπή ότι δεν απήντησα με ειλικρίνεια.
Αυτό δεν έχει να κάνει με ποινικά αδικήματα.
Όποιος θέλει να πει ότι ψευδόρκησα να το πει ανοιχτά.
Δεν το λέει κανείς.
Η ιστορία αυτή τελειώνει και επειδή τελειώνει θέλω να θυμίσω ότι τώρα για μένα είναι μια στιγμή δικαίωσης αλλά έχω περάσει δύο χρόνια δύσκολα» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Λοβέρδος.
Ερωτηθείς αν έχει κάποια ανησυχία για την υπόθεση Novartis απάντησε ότι  δεν έχει καμία απολύτως ανησυχία.
«Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί, δεν είναι στα χέρια μου, ούτε είναι πολιτικό το ζήτημα αυτή τη στιγμή, σε ότι με αφορά γνωρίζω πολύ καλά τι είναι αυτά που έχουν γίνει με τις προμηθευτικές εταιρείες, πως έχω μειώσει τη φαρμακευτική δαπάνη, τι έκανα στα δύο χρόνια που ήμουν στο κάτεργο αυτό.
Γιατί τότε ήταν κάτεργο το υπουργείο υγείας, είχαμε την τρόικα πάνω από το κεφάλι μας όλη την ημέρα, ελέγχοντας και το παραμικρό χαρτί» υποστήριξε ο κ.Λοβέρδος, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει αποφασίσει να πάει στις εκλογές με αυτόν τον τρόπο διότι δεν έχει άλλα επιχειρήματα.
«Αφού θα πάει η πλειοψηφία με ευθύνη της στις εκλογές προσπαθώντας να χτυπήσει το Κίνημα Αλλαγής, το ΠΑΣΟΚ, εγώ απαντάω και το ΠΑΣΟΚ απαντάει ότι θα απαντήσουμε με τον πιο δυναμικό τρόπο.
Τους έχουμε στο τελευταίο χρονικό διάστημα που κυβέρνησαν, στα τέσσερα αυτά χρόνια, τους έχουμε δακτυλοδεικτούμενους για 10 περίπου περιπτώσεις.
Σε αυτές τις 10 περιπτώσεις θα λάβουν ακριβώς την πρακτική που δίνουν σε μας» υποστήριξε ο κ.Λοβέρδος, υποστηρίζοντας ότι «αν πάει κάποιος στις εκλογές με αυτού του είδους τα δηλητηριώδη όπλα, με ψεύτικα επιχειρήματα και τη σκανδαλολογία και τις συκοφαντίες, θα λάβει απάντηση όπως του αρμόζει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης