Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Το παραλήρημα μεγαλομανίας του Αντώνη Σαμαρά προκαλεί τον ελληνικό λαό

ΣΥΡΙΖΑ: Το παραλήρημα μεγαλομανίας του Αντώνη Σαμαρά προκαλεί τον ελληνικό λαό
Για παραλήρημα μεγαλομανίας του Αντώνη Σαμαρά που προκαλεί τον ελληνικό λαό, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ
«Ο κ. Σαμαράς, αφού έκανε όσα έκανε σε βάρος του ελληνικού λαού, έχει το θράσος να συκοφαντεί τη Δικαιοσύνη και να ζητάει και τα ρέστα από εκείνους που ανέλαβαν το βαρύ έργο να βγάλουν την Ελλάδα από το βούρκο που τη βύθισε», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τη σημερινή συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού σε εφημερίδα.
Όπως τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ «το σημερινό  παραλήρημα μεγαλομανίας του Αντώνη Σαμαρά στην εφημερίδα  "Παραπολιτικά" προκαλεί τον ελληνικό λαό.
Κανείς δεν έχει ξεχάσει την καταστροφική του διακυβέρνηση, που έφερε τη χώρα στο χείλος της καταστροφής και οδήγησε εκατομμύρια Έλληνες στην ανεργία και στη φτώχεια.
Οι  απειλές του προς τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση φανερώνουν φόβο. Ο κ. Σαμαράς, αφού έκανε όσα έκανε σε βάρος του ελληνικού λαού, έχει το θράσος να συκοφαντεί τη Δικαιοσύνη και να ζητάει και τα ρέστα από εκείνους που ανέλαβαν το βαρύ έργο να βγάλουν την Ελλάδα από το βούρκο που τη βύθισε».
 «Αφού, όμως, αποφάσισε να γίνει καρικατούρα αυταρχισμού και  μνημείο της πιο μαύρης αντίδρασης, του ευχόμαστε καλό δρόμο», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης