Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Ικανοποιημένος ο Trump από το έργο του Mnuchin – Διαψεύδει δημοσίευμα της Wall Street Journal

ΗΠΑ: Ικανοποιημένος ο Trump από το έργο του Mnuchin – Διαψεύδει δημοσίευμα της Wall Street Journal
«Eίμαι εξαιρετικά χαρούμενος και περήφανος με το έργο που επιτελεί ο υπουργός Οικονομικών Steven Mnuchin», έγραψε ο Trump σε ανάρτησή του
Σε διάψευση δημοσιεύματος της Wall Street Journal που εμφάνιζε τον Αμερικανό πρόεδρο δυσαρεστημένο με τον υπουργό Οικονομικών, Steven Mnuchin, προέβη ο D. Trump δηλώντοντας το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή ότι είναι πολύ ικανοποιημένος με το έργο του Mnuchin.
Μάλιστα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, D. Trunp, σε σχετική του ανάρτηση στο twitter υπογράμμισε ότι «είμαι εξαιρετικά χαρούμενος και περήφανος με το έργο που επιτελεί ο υπουργός Οικονομικών Steven Mnuchin».
Σημειώνεται ότι δημοσίευμα της Wall Street Journal ανέφερε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος κατηγορεί τον υπουργό Οικονομικών για τον διορισμό στη θέση του προέδρου της Ομοσπονδιακής Τράπεζας, Jerome Powell, αλλά και την επιλογή του για σταδιακή αύξηση των επιτοκίων.
Επιπλέον, η Wall Street Journal επικαλούμενη ανώνυμες πηγές ανέφερε ότι ο Trump εξέφρασε δυσαρέσκεια για τον Mnuchin για την αστάθεια της χρηματιστηριακής αγοράς και τον σκεπτικισμό του υπουργού Οικονομικών για τις εμπορικές ενέργειες του Λευκού Οίκου ενάντια στην Κίνα.
O Trump στην ανάρτησή του έγραψε ότι «τα FAKE NEWS αρέσκονται να γράφουν ιστορίες για το αντίθετο, επικαλούμενες ψεύτικες πηγές, ή ζηλόφθονους, αλλά δεν είναι αλήθεια.
Δεν τους αρέσει ποτέ να μου ζητήσουν μια δήλωση επειδή θα καταστρέψει την ιστορία τους».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης