Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τα κατορθώματα του «Χαμόγελου του Παιδιού» εξήρε ο Προκόπης Παυλόπουλος

Τα κατορθώματα του «Χαμόγελου του Παιδιού» εξήρε ο Προκόπης Παυλόπουλος
Δήλωση του Προκόπη Παυλόπουλου στον τηλεμαραθώνιο της ΕΡΤ για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Την πολύχρονη και εμβληματική προσφορά του «Χαμόγελου του Παιδιού» στο κοινωνικό Σύνολο, εξήρε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, σε δήλωσή του στον τηλεμαραθώνιο της ΕΡΤ.
Ο κ. Παυλόπουλος τόνισε ότι με ιδιαίτερη χαρά συμμετέχει σ' αυτόν τον τηλεμαραθώνιο που οργανώνει, για μίαν ακόμη φορά, η ΕΡΤ, προκειμένου να ενισχυθεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και πρόσθεσε ότι του δίνεται έτσι η ευκαιρία ν' αναδείξει την πολύχρονη εμβληματική προσφορά του «Χαμόγελου του Παιδιού» στα παιδιά και, εν τέλει, στο κοινωνικό σύνολο.
«Οφείλω δε να επισημάνω ότι καθ' όλη την περίοδο της βαθειάς και επώδυνης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, που ακόμη διανύουμε εν μέρει, Το Χαμόγελο του Παιδιού όχι μόνο συνέχισε, και μάλιστα αμείωτη, την προσφορά του, αλλά και, σε ορισμένες τουλάχιστον περιπτώσεις, την ενίσχυσε, καλύπτοντας υπέρ του παιδιού σημαντικά κενά, τα οποία εμφάνισαν οι κατά περίπτωση αρμόδιοι φορείς της κρατικής μηχανής», πρόσθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Παράλληλα, σημείωσε ότι όλα αυτά τα κατάφερε υπομένοντας με αξιοπρέπεια φορολογικά και άλλα δημόσια βάρη, από τα οποία, υπό ομαλές οικονομικές συνθήκες, θα έπρεπε να έχει εξαιρεθεί λόγω της κοινωφελούς φύσης της αποστολής του.
Κλείνοντας εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στον φίλο, όπως τον χαρακτήρισε, Κώστα Γιαννόπουλο και στους συνεργάτες του για την προσφορά τους στο παιδί, στο κάθε παιδί, καθώς και για την έμπρακτη προσήλωσή τους στις αρχές του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης και τους διαβεβαίωσε ότι δεν είναι μόνοι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης