Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

ΑΧΑ: Για 4η συνεχή χρονιά «We Care for You Week»

tags :
ΑΧΑ: Για 4η συνεχή χρονιά «We Care for You Week»
ΑΧΑ σημαίνει ακούμε, κατανοούμε, αλλάζουμε γιατί όλα ξεκινούν από τους ανθρώπους μας
Για 4η συνεχή χρονιά, η ΑΧΑ, μία Εταιρεία που αποδεικνύει συνεχώς ότι όλα οφείλουν να ξεκινούν και να καταλήγουν στον άνθρωπο, διοργάνωσε την Εβδομάδα “We Care for You”, μία πρωτοβουλία αφιερωμένη στους ανθρώπους της.
Για μία εβδομάδα οι εργαζόμενοι της ΑΧΑ ενημερώθηκαν, αλληλεπίδρασαν, διασκέδασαν και συζήτησαν ανοιχτά για θέματα που τους απασχολούν.
Κατά τη διάρκεια του φετινού “We Care for You”, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων χώρων της Εταιρείας, τα οποία την αναβαθμίζουν και την κάνουν πρωτοπόρο στη σύγχρονη αρχιτεκτονική λογική των μεγάλων γραφείων «ανοιχτής διάταξης». Παράλληλα, την πρωτοβουλία πλαισίωσαν πρωτότυπες δραστηριότητες, θεατρικά δρώμενα και ενημερώσεις για τα παιδιά των εργαζομένων της ΑΧΑ που ενθουσίασαν για ακόμα μια χρονιά όλους όσους συμμετείχαν.

The AXA Element

Οι άνθρωποι του οργανισμού ενημερώθηκαν για τα νέα προγράμματα καινοτομίας και κατάθεσης ιδεών της AXA, τις νέες ευκαιρίες εκπαίδευσης, καθώς και για την ομάδα αιμοδοσίας ΑΧΑ.

Η άφιξη στον πλανήτη Open Space

Όλοι οι εργαζόμενοι γιόρτασαν παρέα την άφιξή τους στο Open Space, τον νέο, πρωτοποριακό και διαδραστικό κόσμο εργασίας τους, που στηρίζει τον ανοιχτό διάλογο, τη συνεργασία, την καινοτομία και τέλος μια από τις βασικότερες αρχές της εταιρείας, την ομαδικότητα!

Να η Ευκαιρία

Για μιάμιση ώρα το ανθρώπινο δυναμικό της ΑΧΑ είχε τη δυνατότητα να συζητήσει ανοιχτά με την Εκτελεστική Επιτροπή και να μοιραστεί τις ιδέες, τις απόψεις αλλά και τους προβληματισμούς σε μία συνάντηση χωρίς ατζέντα και πρωτόκολλα.

Live My Day

Το live my day είναι μια ολιστική προσέγγιση που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους εργαζόμενους να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες και τις καλύτερες πρακτικές των τμημάτων της Εταιρείας που εξυπηρετούν τον πελάτη.
Κάθε χρόνο μία ομάδα του οργανισμού επιστρατεύει τη φαντασία και τη δημιουργικότητά της για να παρουσιάσει με έναν διαφορετικό τρόπο τον ρόλο της μέσα στον οργανισμό.
Φέτος, τα ηνία δόθηκαν στη Διεύθυνση Ανάληψης Κινδύνων Ασφαλίσεων κατά Ζημιών, η οποία δημιούργησε μία ανεπανάληπτη θεατρική παράσταση με τίτλο «Οι δέκα μικροί Underwriters»!
Ημέρα Ανεξαρτησίας: Την τελευταία ημέρα, παιδιά των εργαζομένων της ΑΧΑ, ηλικίας 20 -25 ετών, συζήτησαν με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας, κ. Ερρίκο Μοάτσο και τη Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, κ. Άννα Μανιάτη, οι οποίοι τους έδωσαν πολύτιμες συμβουλές για τη δημιουργία του ιδανικού βιογραφικού και τη διεξαγωγή μιας επιτυχημένης συνέντευξης.
Επίσης, εξειδικευμένη συνεργάτιδα σε θέματα επαγγελματικής κατάρτισης έδωσε πολύτιμες συμβουλές και μέσω role play παιχνιδιού βοήθησε τα παιδιά για την καλύτερη προετοιμασία μιας μελλοντικής συνέντευξης.
Η Εβδομάδας “We Care for You” κορυφώθηκε με το party της Εταιρείας, όπου οι εργαζόμενοι είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν  όλοι μαζί  την ολοκλήρωση μιας ακόμα επιτυχημένης πρωτοβουλίας αφιερωμένη στους ανθρώπους της.  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης