Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

David Schamis (Atlas Capital): Στηρίζουμε πλήρως την Praxia Bank στην Ελλάδα και ο ρόλος της Αν. Σακελλαρίου

David Schamis (Atlas Capital): Στηρίζουμε πλήρως την Praxia Bank στην Ελλάδα και ο ρόλος της Αν. Σακελλαρίου
Iσχυρή στήριξη έχει από τον βασικό μέτοχο της το fund Atlas Merchant Capital έχει η Praxia Bank
Κόντρα στις διαρροές συγκεκριμένου στελέχους που αποχώρησε από την Praxia παίρνοντας 310 χιλιάδες ευρώ αποζημίωση και αφήνοντας πλήρως ανοργάνωτο και διάτρητο το έργο που κλήθηκε να αναλάβει… η Αναστασία Σακελλαρίου η διευθύνουσα σύμβουλος της Praxia Bank καταβάλλει υπεράνθρωπη προσπάθεια για να επιτύχει τους στόχους και τα χρονοδιαγράμματα.
Στην προσπάθεια της αυτή ισχυρή στήριξη έχει από τον βασικό μέτοχο της το fund Atlas Merchant Capital
O David Schamis, επικεφαλής της Επιτροπής Επενδύσεων της Atlas Merchant Capital, στο πλαίσιο του συνεδρίου της Capital Link μίλησε για την επενδυτική φιλοσοφία του χρηματοπιστωτικού τομέα της Atlas και συγκεκριμένα για την Praxia Bank.
Εξήγησε στο ευρύ κοινό την εμπειρία της Atlas στην Ελλάδα και γιατί όταν είχε την ευκαιρία να επενδύσει και να οικοδομήσει μια ολοκαίνουργια τράπεζα στην Ελλάδα, ο ίδιος και η ομάδα του επέλεξαν να κινηθούν αποφασιστικά και να υλοποιήσουν αυτή την επένδυση.
Η Atlas θα παρέχει στην Praxia bank μακροπρόθεσμα κεφάλαια ώστε να μπορούν να υλοποιούν τα επιχειρηματικά τους σχέδια απρόσκοπτα.
Τόνισε ότι, όπως σε όλες τις νεοσύστατες επιχειρήσεις, εύλογα θα ανακύψουν εμπόδια και προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπιστούν, αλλά ακριβώς για τους λόγους αυτούς απαιτούνται μακροπρόθεσμα κεφάλαια και σταθερή ενίσχυση.
Η Atlas εμφανίστηκε αισιόδοξη για την πορεία της ελληνικής οικονομίας  ενώ επανέλαβε την δέσμευση της να στηρίξει την Praxia Bank.
Είναι προφανές ότι η Atlas Capital στηρίζει την Praxia, αναγνωρίζει τις δυσκολίες και τα εμπόδια όταν δημιουργείται μια τράπεζα από μηδενική βάση και επιβεβαίωσε ότι θα την στηρίζει με κεφάλαια.

Σοβαρές υποσημειώσεις

Είναι αληθές ότι η Αναστασία Σακελλαρίου η CEO της Praxia καταβάλλει τιτάνιο αγώνα ώστε να καλύψει τις μαύρες τρύπες που άφησαν πίσω τους στελέχη που αποχώρησαν παίρνοντας μάλιστα αποζημιώσεις 310 χιλιάδων ευρώ.
Τα στελέχη αυτά άφησαν μαύρες τρύπες, μισές δουλειές και στο σκέλος του digital παραδόθηκε μια τραγική κατάσταση την οποία καλείται να αντιμετωπίσει με αποφασιστικότητα η Σακελλαρίου.
Οι άνθρωποι αυτοί αντί να σιωπούν γιατί κοινώς απέτυχαν και ζημίωσαν την τράπεζα εμφανίζονται ως επικριτές και ασκούν και κριτική μάλιστα.
Η Σακελλαρίου όταν διέγνωσε ότι βακτήρια και άλλα σαπρόφυτα διείσδυσαν ερήμην της στην τράπεζα πήρε δραστικές αποφάσεις που μόνο προς όφελος της τράπεζας θα αποβούν.
Τα στελέχη αυτά τα οποία εμφανίζονταν κατά τις 10 το πρωί και αποχωρούσαν κατά τις 17:00 το απόγευμα και που στο μεσοδιάστημα άκουγαν και Πάολα στο ραδιόφωνο θα έπρεπε να ντρέπονται για την ανυπαρξία του έργου…που δεν έκαναν και κυρίως να σιωπούν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης