Μαρινάκης για Πετσίτη: Ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος για την καταρρέουσα κυβέρνηση και τους προπαγανδιστές της

Μαρινάκης για Πετσίτη: Ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος για την καταρρέουσα κυβέρνηση και τους προπαγανδιστές της
Άνθος του πολιτικού υποκόσμου χαρακτηρίζει τον Πετσίτη ο επιχειρηματίας
Εναντίον του Μεγάρου Μαξίμου στράφηκε ο  Βαγγέλης Μαρινάκης, με αφορμή πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών που εμφανίζει τον Μανώλη Πετσίτη δίπλα στον επιχειρηματία.
Ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος για την καταρρέουσα κυβέρνηση και τους προπαγανδιστές της, σημειώνει μεταξύ άλλων ο κ. Μαρινάκης και σημειώνει:
Αυτοί που ανακάλυψαν και ανέδειξαν τον κ. Πετσίτη σε μεγαλοπαράγοντα του δημοσίου βίου ήρθε η ώρα να αναλογιστούν τις τεράστιες ευθύνες τους».
H εφημερίδα σε σημερινό της (15/12) πρωτοσέλιδο δημοσίευμα, παρουσιάζει φωτογραφίες του φίλου του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, μεταξύ άλλων, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αφήνοντας υπονοούμενα για μεταξύ τους συναλλαγές.

Η ανακοίνωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Κάθε άλλο παρά άξιο σοβαρής απαντήσεως είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών.
Παρ’ όλα αυτά, επειδή αντιλαμβάνομαι τη σκοπιμότητα αυτής της ενέργειας, έχω να πω τα εξής:
Το συγκεκριμένο… άνθος του πολιτικού υποκόσμου ούτε το γνώριζα ούτε συνεργάστηκα μαζί του ούτε τον είχα σε payroll να τον πληρώνω, όπως επιχειρηματίες που κάνουν μπίζνες με το Δημόσιο ή χρωστούν σ’ αυτό.
Ούτε βέβαια είχαμε μαζί δουλειές με offshore εταιρείες στην Κύπρο, τον Παναμά και τη Βενεζουέλα.
Στις 24 Ιουνίου του 2015, στην εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας φανέλας του Ολυμπιακού, ο διευθύνων σύμβουλος της NOVA, Πάνος Παπαδόπουλος, έφερε μαζί του ένα άγνωστο σε εμένα πρόσωπο, τον Μανώλη Πετσίτη.
Ο ίδιος ζήτησε και έβγαλε μαζί μου μια φωτογραφία από το κινητό του, όπως δεκάδες άλλοι άνθρωποι καθημερινά.
Το σημερινό παραμύθι δεν έχει δράκο.
Αντιλαμβάνομαι όμως τον πανικό του Μαξίμου και των φίλων του.
Αντί να ασχολούνται με κουτσομπολιά, ας κοιτάξουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα από τη δράση του Πετσίτη, φίλου και συντρόφου των Νίκου Παππά και Αλέξη Τσίπρα.
Ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος για την καταρρέουσα κυβέρνηση και τους προπαγανδιστές της.
Αυτοί που ανακάλυψαν και ανέδειξαν τον κ. Πετσίτη σε μεγαλοπαράγοντα του δημοσίου βίου ήρθε η ώρα να αναλογιστούν τις τεράστιες ευθύνες τους».

ΣΥΡΙΖΑ: Ούτε ένα fake σκάνδαλο της προκοπής δεν μπορεί να στήσει η ΝΔ

«Μιας και δεν έκατσε ο κ. Πετσίτης ως "σκάνδαλο ΣΥΡΙΖΑ" , ίσως θα μπορούσε τελικά να κάτσει ως υποψήφιος της Ν.Δ. στον Πειραιά», ανέφερε νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ,  με αφορμή δημοσίευμα, που φέρει  τίτλο «Άλλαξε ο Μανολιός».
Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του υπογραμμίζει πως «περιμέναμε όλη μέρα, αλλά τελικά δεν είδαμε ούτε ένα σχόλιο από τη Ν.Δ. για τις νέες φωτογραφίες του κ. Πετσίτη, αυτή τη φορά αγκαλιά με τον κ. Μαρινάκη και τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του.
Τελικά, η ΝΔ ούτε ένα fake σκάνδαλο της προκοπής δεν μπορεί να στήσει.
Ό,τι επιχειρεί, άλλωστε, είναι υπό την καθοδήγηση του στενού φίλου, εφοπλιστή και υπόδικου επιχειρηματία.
Και όσα λέει ο κ. Μητσοτάκης στη Βουλή, και η πολιτική γραμμή, αλλά και οι σκευωρίες».
 «Αλλά, τελικά, ίσως ουδέν κακό αμιγές καλού.
Μιας και δεν έκατσε ο κ. Πετσίτης ως "σκάνδαλο ΣΥΡΙΖΑ" , ίσως θα μπορούσε τελικά να κάτσει ως υποψήφιος της Ν.Δ. στον Πειραιά.
Το αφεντικό για αυτόν δε θα έχει αντίρρηση», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σημειώνεται ότι αφορμή της ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ αποτέλεσε το σημερινό πρωτοσέλιδο της "Εφημερίδας των Συντακτών", με τίτλο «Άλλαξε ο Μανολιός» , «από τις φωτογραφίες στο Μαξίμου στην αγκαλιά του Μαρινάκη» που μιλά για την περίεργη πορεία του Μ. Πετσίτη και την διαδρομή του από την Καισαριανή στη «μεγάλη ζωή», δημοσιεύοντας και φωτογραφίες.


bankingnews.gr

BREAKING NEWS