Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Στη διοργάνωση «GRBOSSIBLE 2018» για τη νεανική επιχειρηματικότητα η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Στη διοργάνωση «GRBOSSIBLE 2018» για τη νεανική επιχειρηματικότητα η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ
Η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ επιβεβαιώνει τη συστηματική στήριξη δράσεων με στόχο τη διάχυση της επιχειρηματικής τεχνογνωσίας και τη διάδοση της αξίας του στοιχείου της ελληνικότητας στην προσπάθεια της εθνικής ανάπτυξης
Στη διήμερη διοργάνωση για τα ζητήματα της νεοφυούς επιχειρηματικότητας «GRBOSSIBLE 2018» εκπροσώπησε την ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ ο Πρόεδρος της Πρωτοβουλίας κ. Άγις Πιστιόλας, συμμετέχοντας ως ομιλητής στο πάνελ την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 με θέμα «Ελληνικά προϊόντα: Made in Greece».
Στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς, το εποικοδομητικό Σαββατοκύριακο πλαισίωσαν βιωματικά workshops, συμβουλευτικές συνεδρίες επιχειρηματικότητας και γόνιμοι διάλογοι των επισκεπτών με εκπροσώπους του Ελληνικού επιχειρείν για την υλοποίηση μιας επιχειρηματικής ιδέας.
Ακολουθώντας την εισήγηση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού, κου. Γεώργιου Τζιάλλα, σχετικά με την ανάγκη ενίσχυσης του εθνικού Τουρισμού μέσω της ανάδειξης των Ελληνικών προϊόντων, ο κ. Πιστιόλας υπογράμμισε τη σημασία της προβολής των εγχώριων προϊόντων υψηλής ποιότητας και διαφοροποίησης στο εγχείρημα της ανασυγκρότησης της Ελληνικής Οικονομίας.
Επιπλέον, αναφερόμενος στους στόχους της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ για ανάδειξη του Ελληνικού παραγωγικού και επιχειρηματικού πολιτισμού, ο Πρόεδρος της ένωσης εστίασε στην ανταγωνιστικότητα των Ελληνικών προϊόντων εντός και εκτός συνόρων, καθώς και την ζωτικής σημασίας ανάγκη ανάδειξής τους με τη σωστή ενημέρωση της νέας γενιάς για την υψηλή προστιθέμενη αξία που αυτά προσφέρουν στην Ελληνική Κοινωνία.
Η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, δίνοντας για ακόμη μια φορά το «παρών» σε μια διοργάνωση αφιερωμένη στην Ελληνική επιχειρηματικότητα, επιβεβαιώνει τη συστηματική στήριξη δράσεων με στόχο τη διάχυση της επιχειρηματικής τεχνογνωσίας και τη διάδοση της αξίας του στοιχείου της ελληνικότητας στην προσπάθεια της εθνικής ανάπτυξης.
Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι εταιρείες:
Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, ΜΕΓΑ, ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Βίκος, Φλώρινας Δινάκη, Brava, EZA, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, Hellas Frost, Petrou Nuts, Captain’s , Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless-Ευρωχαρτική, The Writing Fields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aβγά Βλαχάκη, Χαρτέλ, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Cretan Mill, Χρυσά αυγά, Απ. Παπαδόπουλος- Meat Company, Αφοί Χαΐτογλου, Tottis Pack, Regina, Draculi Coffee, Αποστακτήρια Καλλικούνη, Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, Sativa, Αμπελώνες Ναβαρίνο, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Οινοποιία Γεωργιάδη, Πυρήνας , Biosolids, Κρόκος Κοζάνης, ΧΙΩΝ, Γεωργική Ανάπτυξη, Δ. Κορωνάκης, Ε. Θυμέλης, ΔΙΡΦΥΣ

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης