Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Αποπομπή Βασίλη Παπαδρόσου από τον σταθμό Alpha - Οδεύει προς τον ΣΚΑΪ

Αποπομπή Βασίλη Παπαδρόσου από τον σταθμό Alpha - Οδεύει προς τον ΣΚΑΪ
Την αποπομπή του γενικού διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του Alpha, Βασίλη Παπαδρόσου, αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Κοντομηνάς
Την αποπομπή του γενικού διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του Alpha, Βασίλη Παπαδρόσου, αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Κοντομηνάς.
Συγκεκριμένα, σήμερα (9/1/2019) το μεσημέρι, ο δικηγόρος του επιχειρηματία κάλεσε τον κ. Παπαδρόσο και του ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας τους.
Αυτή την ώρα, ο κ. Παπαδρόσος ενημερώνει τους εργαζομένους του Alpha, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, αργά σήμερα το βράδυ ή αύριο θα ανακοινωθεί η μετακίνησή του στον ΣΚΑΪ, όπως αποκάλυψε χθες το bankingnews.gr.

Τι ανέφερε χθες το bankingnews.gr: 

Η αιφνιδιαστική απαλλαγή από τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ομίλου ΣΚΑΪ κυρίου Νίκου Φιλιππίδη δεν φαίνεται να είχε συνοδευτεί και από προεργασία αντικατάστασής του με αποτέλεσμα τις τελευταίες ώρες να είναι πυρετώδεις οι διεργασίες για την αναπλήρωση της θέσης.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές οι δύο επικρατέστεροι μέχρι στιγμής να αναλάβουν τη συγκεκριμένη θέση είναι ο κ. Νίκος Στραβελάκης και ο κ. Βασίλης Παπαδρόσος.
Ο κ. Στραβελάκης ήδη έχει σχέση συνεργασίας με τον όμιλο Αλαφούζου προετοιμάζοντας πυρετωδώς την λειτουργία του ΣΚΑΪ 24 που αποτελεί ένα φιλόδοξο εγχείρημα δημιουργίας ενός αποκλειστικά ειδησεογραφικού τηλεοπτικού σταθμού.
Η ιδιοκτησία του ΣΚΑΪ είναι ευχαριστημένη από τον τρόπο που έχει κινηθεί ο κ. Στραβελάκης και εξετάζει το ενδεχόμενο να του αναθέσει τα ηνία της ενημέρωσης.
Βεβαίως αυτό προσκρούει στην ανάπτυξη της δραστηριότητας του ΣΚΑΪ 24 που παρά την προετοιμασία που έχει γίνει αλλά και τις συνεργασίες που έχουν συμφωνηθεί υπάρχει ένα προς το παρόν δυσεπίλυτο ζήτημα που καθυστερεί το εγχείρημα.
Αυτό δεν είναι άλλο από την εξασφάλισης της συχνότητας που θα εκπέμψει ο σταθμός αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν αναζητηθεί άλλες λύσεις με σοβαρές πιθανότητες ευόδωσης πλην του νέου Εψιλον του Φ Βρυώνη, του ΤΗΛΕΑΣΤΥ και του Blue Sky που δεν προχώρησαν.
Εφ όσον επιλεγεί ο Νίκος Στραβελάκης είναι προφανές ότι αυτό θα αποτελέσει σήμα αλλαγής πλεύσης για το ΣΚΑΪ 24.
Το ενδεχόμενο πάντως να προχωρήσει ο ΣΚΑΙ 24 φαντάζει περισσότερο πιθανό αν ληφθεί υπό όψιν ότι ήδη από τον όμιλο ΣΚΑΪ έγινε κρούση στον κ. Βασίλη Παπαδρόσο για να αναλάβει τη θέση του Γενικού Διευθυντή.
Ο τελευταίος έχει μια ιδιαίτερα επιτυχημένη θητεία στον Alpha όπου έχει μάλιστα διατελέσει Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Γενικός Διευθυντής και ηγείται σταθερά την τελευταία δεκαετία του τομέα ενημέρωσης του Alpha.

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzs@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης