Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Πλαστικά Κρήτης: Δημιουργία νέας παραγωγικής μονάδας στην Κίνα - Στα 17,8 εκατ. ευρώ το ύψος της επένδυσης

Πλαστικά Κρήτης: Δημιουργία νέας παραγωγικής μονάδας στην Κίνα - Στα 17,8 εκατ. ευρώ το ύψος της επένδυσης
Την αγορά οικοπέδου στην Κίνα, µε σκοπό της δηµιουργία νέας παραγωγικής µονάδας, ανακοίνωσε η Πλαστικά Κρήτης
Στην αγορά οικοπέδου 46,6 στρεµµάτων στην Κίνα, µε σκοπό της δηµιουργία νέας παραγωγικής µονάδας, προχώρησε η Αnhui Hitec Industries, νεοϊδρυθείσα κατά 100% θυγατρική της Shanghai Hitec Plastics, στην οποία η Πλαστικά Κρήτης ελέγχει το 71,67% του κεφαλαίου.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σημερινή (10/1/2019) ανακοίνωση, στην Κίνα, η Αnhui Hitec Industries, νεοϊδρυθείσα κατά 100% θυγατρική της Shanghai Hitec Plastics στην οποία η Πλαστικά Κρήτης ελέγχει το 71,67% του κεφαλαίου, προχώρησε στην αγορά οικοπέδου 46,6 στρεµµάτων στη βιοµηχανική περιοχή Hexian Jiangbei Wujiang New Area της επαρχίας Anhui, µε σκοπό της δηµιουργία νέας παραγωγικής µονάδας που θα παράγει masterbatches (πρώτες ύλες για τη βιοµηχανία πλαστικών) και ειδικά φύλλα θερµοκηπίων.
Το κόστος της επένδυσης εκτιµάται σε 17,8 εκατοµµύρια ευρώ και η έναρξη λειτουργίας της νέας µονάδας τοποθετείται στο δεύτερο 6µηνο του 2020.
Παράλληλα, στην ανακοίνωση προστίθεται πως στη Ρωσία ολοκληρώθηκε στις 9/1/2019 η συγχώνευση δι’ απορροφήσεως των κατά 100% θυγατρικών εταιριών Global Colors LLC και Modern Plant LLC µε σκοπό την εξοικονόµηση λειτουργικού κόστους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης