Τελευταία Νέα
Speculator

Ο Καραμούζης ο καλύτερος πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών – Γιατί;

Ο Καραμούζης ο καλύτερος πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών – Γιατί;
Ο Στουρνάρας προσέφερε τις υπηρεσίες του στον SSM σε ένα παραλυτικό θεσμό, εμμονικών γραφειοκρατών που τα έκαναν μαντάρα.
Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών από τα παρελθόντα έτη ήταν ένας θεσμός που λειτουργούσε και συνεχίζει να λειτουργεί για τα συμφέροντα των τραπεζών…
Ωστόσο λόγω των ισχυρών τραπεζών και ισχυρών διοικήσεων του παρελθόντος ο θεσμός είχε δευτερεύοντα ρόλο.
Από τότε που ανέλαβε ο Νίκος Καραμούζης πρόεδρος της Ένωσης Τραπεζών έχουν συμβεί πολλά, τα οποία έχουν αναβαθμίσει, προβάλλει και παρουσιάσει τα βασικά θέματα των τραπεζών εντός και εκτός Ελλάδος.
Χωρίς καμία αμφιβολία από τον επικεφαλής της Γερμανικής Κεντρικής Τράπεζας, την Merkel την Γερμανίδα Καγκελάριο, τον έλληνα πρωθυπουργό, τον πρόεδρο της ΝΔ και πλήθος άλλων παρεμβάσεων μόνο θετικά λόγια είχαν να πουν για τις πρωτοβουλίες που λαμβάνει ο Καραμούζης.
Και ενώ ο Καραμούζης αποχωρεί προσεχώς από την Ένωση Τραπεζών έχοντας καταστήσει τον θεσμό παρεμβατικό στο τραπεζικό σύστημα και στην οικονομία…κάποιος δημόσιος υπάλληλος αυτής της χώρας και αναφερόμαστε στον Στουρνάρα της ΤτΕ επιχείρησε και σε μεγάλο βαθμό πέτυχε να τον «εκδιώξει» από το τραπεζικό σύστημα….
Όμως πλησιάζει ο καιρός που η ιστορία θα επαναληφθεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης