Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κατσώτης (ΚΚΕ): Θα καταψηφίσουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών, λέμε ένα μεγάλο όχι στα σχέδια του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ

tags :
Κατσώτης (ΚΚΕ): Θα καταψηφίσουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών, λέμε ένα μεγάλο όχι στα σχέδια του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ
Για εθνικιστικά κέντρα πίσω από την επίθεση στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη έκανε λόγο ο βουλευτής του ΚΚΕ
Την θέση ότι το ΚΚΕ θα καταψηφίσει στη Βουλή τη Συμφωνία των Πρεσπών διατύπωσε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Χρ. Κατσώτης, ο οποίος ήταν παρών στην πρωινή κινητοποίηση του ΚΚΕ στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, εκεί που το ΚΚΕ ανήρτησε δύο γιγάντια πανό κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Κατσώτης έκανε λόγο για πολιτική κίνηση, τονίζοντας ότι το ΚΚΕ τάσσεται κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.
«Λέμε ένα μεγάλο όχι στα σχέδια του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ στην περιοχή που είναι επικίνδυνα.
Λέμε όχι στον αλυτρωτισμό και των δύο πλευρών αλλά λέμε ναι στην ειρήνη μεταξύ των λαών και στην ευημερία της περιοχής» είπε ο κ.Κατσώτης, ο οποίος κάλεσε το λαό να συμμετάσχει στα συλλαλητήρια που διοργανώνει το απόγευμα το ΚΚΕ, διαχωρίζοντας τη θέση του κόμματος από τις αντίστοιχες συγκεντρώσεις των παμμακεδονικών οργανώσεων.
Ο κκ.Κατσώτης υποστήριξε ότι το ΚΚΕ θα καταψηφίσει στη Βουλή τη Συμφωνία των Πρεσπών την οποία χαρακτήρισε επικίνδυνη, καθώς, όπως είπε, ικανοποιεί τα σχέδια των Αμερικανών στην κόντρα της επιρροής με Ρωσία και Κίνα στην περιοχή των Βαλκανίων.
Κληθείς να σχολιάσει την επίθεση στο σπίτι της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρας Τζάκρη, ο κ.Κατσώτης υποστήριξε ότι πίσω από αυτήν βρίσκονται εθνικιστικά κέντρα.
«Δεν έχουν σχέση με το ταξικό κίνημα αυτές οι ενέργειες» είπε ο κ. Κατσώτης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης