Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Σελόντα: Την τροποποίηση του καταστατικού ενέκρινε η Έκτακτη Γ.Σ.

Σελόντα: Την τροποποίηση του καταστατικού ενέκρινε η Έκτακτη Γ.Σ.
Την τροποποίηση του καταστατικού της εταιρείας ενέκρινε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας «Ιχθυοτροφεία Σελόντα»
Την τροποποίηση του καταστατικού της εταιρείας ενέκρινε η σημερινή (29/1/2019) Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας «Ιχθυοτροφεία Σελόντα».
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, σήμερα Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019 στο πλαίσιο της μετ’ αναβολής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας «Ιχθυοτροφεία Σελόντα Ανώνυμος Εταιρεία Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων» (εφεξής η Εταιρεία) που έλαβε χώρα στην έδρα της στον Δήμο Αμαρουσίου, επί της Λεωφόρου Κηφισίας αρ. 56 και Δελφών για την συζήτηση και την λήψη απόφασης επί των θεμάτων της από 10.12.2018 πρόσκλησης του Διοικητικού Συμβουλίου ήτοι «Θέμα πρώτο: Τροποποίηση του άρθρου 12 του Καταστατικού» και «Θέμα δεύτερο: Διάφορα θέματα», παρέστησαν δέκα πέντε (15) μέτοχοι που εκπροσωπούν εκατόν ενενήντα εκατομμύρια εξακόσιες ογδόντα έξι χιλιάδες πεντακόσιες σαράντα (190.686.540) μετοχές, ήτοι ποσοστό 77,67% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας.
Συζητήθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και λήφθηκαν οι κάτωθι αποφάσεις.
Θέμα πρώτο: «Τροποποίηση του άρθρου 12 του Καταστατικού»
Η Γενική Συνέλευση ομόφωνα και παμψηφεί ενέκρινε την τροποποίηση της παραγράφου 1 του άρθρου 12 του Κεφαλαίου Δ' του Καταστατικού της Εταιρείας, ως εξής:
«1. Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι αρμόδιο να αποφασίζει κάθε πράξη που αφορά τη διοίκηση της Εταιρείας, την διαχείριση της περιουσίας αυτής και την εν γένει επιδίωξη του σκοπού της και εκπροσωπεί την Εταιρεία δικαστικά και εξώδικα ενεργώντας συλλογικά.Από τις αρμοδιότητες του Διοικητικού Συμβουλίου εξαιρούνται μόνο τα θέματα εκείνα, που σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου ή αυτού του καταστατικού υπάγονται στην αποκλειστική αρμοδιότητα της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων. Στις αρμοδιότητες του Διοικητικού Συμβουλίου περιλαμβάνεται η έκδοση κοινών ή ανταλλάξιμων ομολογιακών δανείων».
Κατά τους λοιπούς όρους το Καταστατικό παραμένει ως έχει.
Έγκυρες ψήφοι: 190.686.540 (ποσοστό επί του μετοχικού κεφαλαίου: 77,67%)
Υπέρ: 190.686.540
Κατά: 0
Θέμα δεύτερο: Διάφορα θέματα
Δεν συζητήθηκαν άλλα θέματα και δεν έγιναν ανακοινώσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης