Πολιτική

Κουρουμπλής: Διίστανται οι απόψεις στην κυβέρνηση για τον χρόνο των εκλογών – Καλύτερα τον Οκτώβριο

Κουρουμπλής: Διίστανται οι απόψεις στην κυβέρνηση για τον χρόνο των εκλογών – Καλύτερα τον Οκτώβριο
Πρέπει να πάμε σε ένα διάλογο και μια προγραμματική σύγκλιση με το ΚΙΝΑΛ είπε ο κ.Κουρουμπλής
Την θέση ότι δεν υπάρχει ακόμα ξεκάθαρη θέση στο εσωτερικό της κυβέρνησης για το πότε θα στηθούν οι κάλπες των εθνικών εκλογών διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Κουρουμπλής, ο οποίος υποστήριξε ότι διίστανται οι απόψεις.
Σε δηλώσεις του στο Θέμα Fm ο κ.Κουρουμπλής υποστήριξε ότι υπάρχουν εισηγήσεις είτε για εκλογές τώρα τον Μάιο είτε για τον Οκτώβριο.
«Νομίζω ότι δεν έχει υπάρξει απόφαση από την κυβέρνηση.
Υπάρχουν τα συν και τα πλην και για τώρα και για μετά.
Υπάρχουν διιστάμενες απόψεις και στην πηγή της εξουσίας.
Εγώ πιστεύω ότι ο Οκτώβριος είναι καλύτερος.
Υπάρχουν περιθώρια σε αυτή την περίοδο να ξεδιπλώσει ο ΣΥΡΙΖΑ το πρόγραμμα του και να πείσει την κοινωνία» υποστήριξε ο κ.Κουρουμπλής.
Κληθείς να σχολιάσει τα σενάρια περί επιστροφής του στο υπουργικό σχήμα ενόψει και του επικείμενου ανασχηματισμού ο κ.Κουρουμπλής δεν άφησε περιθώριο στα σενάρια αυτά, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «εμείς βάλαμε πανιά για άλλες Πολιτείες» και ότι θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές.
Πάντως ο κ.Κουρουμπλής επεσήμανε την ανάγκη να υπάρξει διάλογος και προγραμματική σύγκλιση του ΣΥΡΙΖΑ με το Κίνημα Αλλαγής.
«Πρέπει να πάμε σε ένα διάλογο και μια προγραμματική σύγκληση με το ΚΙΝΑΛ.
Μιλάω με ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ, που είναι πολύ προβληματισμένοι από τη στάση της ηγεσίας του κόμματος» υποστήριξε ο κ.Κουρουμπλής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης