Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καραγκούνης (ΝΔ): Ο Μητσοτάκης ως επόμενος πρωθυπουργός θα φέρει πραγματικά ελπίδα στον τόπο

Καραγκούνης (ΝΔ): Ο Μητσοτάκης ως επόμενος πρωθυπουργός θα φέρει πραγματικά ελπίδα στον τόπο
"Tο βάρος της μεταμόρφωσης του τόπου, έχει πέσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη", σύμφωνα με τον Κ. Καραγκούνη
«Ο κλήρος και το βάρος της μεταμόρφωσης του τόπου, έχει πέσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος ως επόμενος πρωθυπουργός θα φέρει πραγματικά ελπίδα στον τόπο», τόνισε ο αναπληρωτής Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, μιλώντας στην εκδήλωση κοπής πίτας της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Λευκάδας.
Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο βουλευτής Λευκάδας, Θ. ς Καββαδάς, πρώην βουλευτές και όλα τα στελέχη της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ. παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρώην πρωθυπουργός, Α. Σαμαράς και οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας Κ. Καραγκούνης, Πρεβέζης Στ. Γιαννάκης και Άρτας Γ. Στύλιος.
Ο κ. Καραγκούνης στον χαιρετισμό του, αφού πρώτα ευχαρίστησε τον Α. Σαμαρά για την παρουσία του στην εκδήλωση, τον χαρακτήρισε ως τον πρωθυπουργό που κράτησε την Ελλάδα όρθια και ζωντανή, αλλά και την παράταξη όρθια και ισχυρή. Υπογράμμισε ότι η Ελλάδα περνάει πέτρινα χρόνια από τότε που η κυβέρνηση πρώτη φορά Αριστερά ήρθε στην εξουσία, διότι όπως είπε, «η χώρα έχασε πάνω από το 25% του ΑΕΠ, η ανεργία των νέων ξεπερνάει το 50% και πάνω από μισό εκατομμύριο από τα πιο προικισμένα παιδιά μας έφυγαν για να αναζητήσουν καλύτερη τύχη αλλού χωρίς να έχουν κίνητρο να ξανά γυρίσουν.
Την ίδια ώρα που ένα εκατ. μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν κλείσει και έχουμε συντάξεις Κατρούγκαλου, όπου μια χήρα που μένει μόνη και αβοήθητη, παίρνει 150 ευρώ ενώ οι υπόλοιποι φθάνουν δεν φθάνουν τα 300 και 400 ευρώ».
Σύμφωνα με τον κ. Καραγκούνη «η Ελλάδα πρώτη φορά Αριστερά, είναι η Ελλάδα που μόνη στον κόσμο, ούτε καν οι Αφρικανικές χώρες δεν το έχουνε, έχει κεφαλαιακούς ελέγχους και που η μεσαία τάξη έχει καταστραφεί».
Όπως ανέφερε «είμαστε μια χώρα που φτάσαμε στο σημείο να απεμπολούμε και διαχρονικά εθνικά δίκαια, που χαρίσαμε το όνομα Μακεδονία, μια χώρα ηθικά ψυχολογικά και ιδεολογικά συμβιβασμένη».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης