Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Καιρός: Καταιγίδες, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας – Στα «λευκά» η Θεσσαλονίκη

Καιρός: Καταιγίδες, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας – Στα «λευκά» η Θεσσαλονίκη
Που σημειώνονται χιονοπτώσεις
Βροχές, χιόνια, θυελλώδεις ανέμους και πτώση της θερμοκρασίας θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα 23/2.
Ήδη, χιονίζει στη Θεσσαλονίκη, χωρίς ωστόσο να παρατηρούνται ιδιαίτερα προβλήματα.
Χιονοπτώσεις σημειώνονται σχεδόν σε όλα τα προάστια της Θεσσαλονίκης και στο κέντρο της πόλης, ενώ κλειστοί παραμένουν οι δρόμοι Χορτιάτη - Αγίου Βασιλείου και Μελισσοχωρίου - Ωραιοκάστρου.
Χιονοπτώσεις εκδηλώνονται στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας, στα περισσότερα πεδινά τμήματα της Μακεδονίας, της Θράκης και βαθμιαία της Θεσσαλίας και της Βόρειας Στερεάς, καθώς και στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, ενώ εκδηλώνονται ή αναμένεται να εκδηλωθούν επίσης σε περιοχές της Ηπείρου, της Στερεάς και της Πελοποννήσου με σχετικά χαμηλό υψόμετρο.
Επίσης, χιόνι ή χιονόνερο αναμένεται στις Σποράδες και στην Αττική από το απόγευμα στα ορεινά - ημιορεινά και την νύχτα πιθανόν και στα βόρεια προάστια.
Ήδη, χιονίζει στην Πάρνηθα.
Παράλληλα, η κακοκαιρία, «Ωκεανίς» φέρνει τοπικά ισχυρές βροχοπτώσεις που εκδηλώνονται στα πεδινά κυρίως της Δυτικής και Νότιας Ελλάδας, στα νησιά του Ιονίου, στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, συνοδευόμενες από τοπικά ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα.
Οι άνεμοι θα πνέουν θυελλώδεις 8 με 9 και στο βόρειο Αιγαίο και τοπικά 10 μποφόρ, ενώ αισθητά πέφτει η θερμοκρασία και μάλιστα, παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης