Τελευταία Νέα
Πολιτική

Διαμαντοπούλου: Κίνδυνος διάσπασης του ΚΙΝΑΛ αν συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία

Διαμαντοπούλου: Κίνδυνος διάσπασης του ΚΙΝΑΛ αν συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία
Άστεγο πολιτικά το κέντρο, σύμφωνα με την κα Διαμαντοπούλου
Πολιτικές εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ προβλέπει η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ κ. Άννα Διαμαντοπούλου μετά τις εθνικές εκλογές, διότι θα κληθεί να δώσει απαντήσεις αν θα συνεργασθεί με το πρώτο κόμμα για το σχηματισμό κυβέρνησης.
Η  πρώην υπουργός είπε ότι στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ υπάρχει αυτό το δίλλημα  το οποίο είναι ικανό να φέρει τη διάσπασή του.
Η ίδια τόνισε ότι το ζήτημα θα πρέπει να απαντηθεί μια στρατηγική συνεργασία διατυπωμένη και όχι να υπονοείται.
Η κα  Άννα Διαμαντοπούλου σημείωσε πως το κοινωνικό κέντρο  σήμερα είναι άστεγο αλλά αποτελεί μια κρίσιμή μάζα που μπορεί να αλλάξει τη χώρα και την ίδια στιγμή προβληματίζεται τι θα ψηφίσει στις επόμενες εθνικές εκλογές.
Η κρίσιμη αυτή πολιτική μάζα, το κοινωνικό κέντρο επιθυμεί πολιτική σταθερότητα δεν θέλει την επομένη των εκλογών να αρχίσει η συζήτηση των 151 βουλευτών και να σκέπτεται  ότι οι επόμενες εθνικές εκλογές θα γίνουν με απλή αναλογική.
Η επόμενη ημέρα πρέπει να δώσει πολιτική σταθερότητα στη χώρα να ξεκινήσει μια ισχυρή κυβέρνηση με μεταρρυθμιστική ατζέντα για να είναι σε θέση να αλλάξει τη χώρα.
Η κα Άννα Διαμαντοπούλου μίλησε σε εκδήλωση του Catalyst και διοργάνωσε η Αθηνά Δρέττα και είχε ως θέμα συζήτησης «Δαμάζοντας τα Άκρα Σε αναζήτηση του Νέου Κέντρου.»

Νίκος Θεοδωρόπουλος  
ntheo@bankingnews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης