Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Δωρεάν κάρτα Υγείας στα μέλη του σωματείου Union Eurobank

tags :
Δωρεάν κάρτα Υγείας στα μέλη του σωματείου Union Eurobank
Η Κάρτα Υγείας “Union Care for All” παρουσιάστηκε σε μεγάλη συγκέντρωση των μελών του Union σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας
Μία μεγάλη προσφορά του Union Eurobank σε όλα τα μέλη του, αλλά και στις οικογένειες τους αποτελεί η δωρεάν συνδρομή στην πρωτοποριακή Κάρτα Υγείας ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ.
Η Κάρτα Υγείας “Union Care for All” παρουσιάστηκε σε μεγάλη συγκέντρωση των μελών του Union σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας (01/03/2019) από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Στάθη Χαρίτο ο οποίος τόνισε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της παροχής:
Καλύπτεται κάθε μέλος του Union και όλη η οικογένεια του, έως 10 άτομα σύνολο.
Άξιο προσοχής η κάλυψη των ηλικιωμένων γονέων, αλλά και πεθερικών του μέλους χωρίς άλλες διατυπώσεις, όπως και όλων των παιδιών της οικογένειας ανεξαρτήτως ηλικίας (ανύπαντρα ή χωρισμένα ή άνεργα).
Η κάλυψη είναι πανελλαδικής εμβέλειας και αφορά τόσο την πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη (3.000 ιδιώτες γιατροί όλων των ειδικοτήτων και πλήθος διαγνωστικών κέντρων), αλλά και την αντίστοιχη δευτεροβάθμια (σημαντικές εκπτώσεις νοσηλίων, κάλυψη μέρους εκπιπτόμενου ποσού, δωρεάν ασθενοφόρο).
Η καθοδήγηση των μελών είναι σε 24ωρη βάση από την «Γραμμή Υγείας» που αναλαμβάνει να κλείνει και τα σχετικά ραντεβού σε γιατρούς, διαγνωστικά κέντρα και ιδιωτικά νοσοκομεία με προνομιακές τιμές και προσφορές.
Υπάρχει όμως και η δυνατότητα επίσκεψης γιατρών δωρεάν και χωρίς ραντεβού στις βασικές ειδικότητες στα έκτακτα περιστατικά ορισμένων μεγάλων ιδιωτικών νοσοκομείων.
Στις ημέρες της μεταμνημονιακής κατάθλιψης που ζουν οι εργαζόμενοι τέτοιες πρωτοβουλίες των συνδικάτων αποτελούν φωτεινά παραδείγματα προς μίμηση!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης