Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας: Είναι καθήκον της κοινωνίας να στηρίξει όλες τις δομές και τις αναγκαίες υποδομές που χρειάζονται

Κουτσούμπας: Είναι καθήκον της κοινωνίας να στηρίξει όλες τις δομές και τις αναγκαίες υποδομές που χρειάζονται
Τι ανέφερε ο  γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, από την Καλαμαριά
Επίσκεψη στην Καλαμαριά πραγματοποίησε ο  γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, απ΄ όπου και τόνισε ότι δομές όπως το Κέντρο Ειδικής Αγωγής Θεσσαλονίκης χρειάζονται γενναία χρηματοδότηση και στήριξη από το κράτος.
«Βρισκόμαστε εδώ στην Καλαμαριά, στο Κέντρο Ειδικής Αγωγής, ακριβώς για να εκφράσουμε την πλήρη υποστήριξή μας, τη συμπαράστασή μας, σ’ αυτόν τον αγώνα που κάνουν οι εργαζόμενοι εδώ στο Κέντρο και η πρόεδρος η κ. Μιαούλη προσωπικά (...).
Απαιτείται γενναία χρηματοδότηση, απαιτείται αυτές οι δομές να τις αναλάβει το κράτος, έτσι ώστε να χρηματοδοτούνται, να υπάρχουν νοσηλευτές, να υπάρχουν ειδικότητες, να υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι θα βοηθούν τα παιδιά με νοητική υστέρηση ή με οποιαδήποτε άλλα προβλήματα», ανέφερε ο κ. Κουτσούμπας.
Κατά τον ίδιο, «είναι καθήκον της κοινωνίας να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας, τα παιδιά μας, να αντιπαλέψει ρατσιστικά φαινόμενα και βεβαίως να στηρίξει όλες τις δομές και τις αναγκαίες υποδομές που χρειάζονται, έτσι ώστε αυτοί και οι οικογένειές τους να ζουν ανθρώπινα, σε ένα πολιτισμένο περιβάλλον».
Μάλιστα, ο κ. Κουτσούμπας τόνισε ότι «η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ θα κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι της, για να διεκδικήσει και να πιέσει, ώστε να επιλύονται συνεχώς ζητήματα (τέτοιων δομών) και μέσα στη Βουλή, αλλά και έξω απ’ αυτή αν χρειαστεί, με αγώνες στον δρόμο».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης