Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Ως τις 22 Μαρτίου οι αιτήσεις για το δεύτερο κύκλο του Project Future της Τράπεζας Πειραιώς

tags :
Ως τις 22 Μαρτίου οι αιτήσεις για το δεύτερο κύκλο του Project Future της Τράπεζας Πειραιώς
Η ιστοσελίδα projectfuture.gr δέχεται τις αιτήσεις των υποψηφίων ως την Παρασκευή 22 Μαρτίου
Τους υποψηφίους για το δεύτερο κύκλο εκπαιδεύσεων αναμένει το Project Future, το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας που υλοποιεί η Τράπεζα Πειραιώς με στόχο να βοηθήσει τους νέους πτυχιούχους να βρουν τη θέση που τους αξίζει στην αγορά εργασίας.
Η ιστοσελίδα projectfuture.gr δέχεται τις αιτήσεις των υποψηφίων ως την Παρασκευή 22 Μαρτίου και για τους συμμετέχοντες ανοίγει μια νέα σελίδα που θα τους επιτρέψει να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια για να ανταποκριθούν στη σύγχρονη αγορά εργασίας.
Java, Sales, Digital Marketing και Data Science είναι οι τομείς εξειδίκευσης για το νέο κύκλο του Project Future που συνδέει την τριτοβάθμια εκπαίδευση με την αγορά εργασίας, επιδιώκοντας να αποτελέσει την αναγκαία "γέφυρα" μεταξύ των νέων πτυχιούχων και των επιχειρήσεων.

Περισσότερες από 4.000 αιτήσεις στον πρώτο κύκλο

Ο πρώτος κύκλος του Project Future συγκέντρωσε περισσότερες από 4.000 αιτήσεις και οι συμμετέχοντες πέρασαν από μια διαδικασία αξιολόγησης που αποτελεί από μόνη της μια ενδιαφέρουσα εμπειρία αφού περιλαμβάνει τη σύγχρονη μέθοδο του gamification, καθώς και προσωπικές συνεντεύξεις που δίνουν την ευκαιρία επαφής με στελέχη της αγοράς.
Μετά το τέλος των εκπαιδεύσεων, τα βιογραφικά των συμμετεχόντων είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα του ReGeneration Academy, βασικού συνεργάτη της Τράπεζας Πειραιώς στο Project Future.
Ηδη, οι νέοι του πρώτου κύκλου εισέρχονται δυναμικά στην αγορά εργασίας, έχουν ξεκινήσει συνεντεύξεις και έχουν αρχίσει οι προσλήψεις.
Οι προσληφθέντες έχουν τουλάχιστον εξάμηνες συμβάσεις εργασίας με μηνιαίο μισθό 750 ευρώ και σύμφωνα με την εμπειρία του ReGeneration, το 80% παραμένει στη θέση εργασίας.
Το Project Future υλοποιείται από την Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με το ReGeneration Academy και με συνένωση δυνάμεων με τις Google, Facebook, Code.Hub και το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη του Ομίλου Πειραιώς.
Η Τράπεζα Πειραιώς θα πραγματοποιεί δύο κύκλους του Project Future κάθε χρόνο, ώστε να δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής σε περισσότερους πτυχιούχους και να υποστηρίζονται ουσιαστικά και με συνέπεια οι νέοι της χώρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης