Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

Τρ. Πειραιώς: Ενίσχυση της ρευστότητας των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων μέσω της νέας Δράσης «ΤΕΠΙΧ ΙΙ – Επιχειρηματική Χρηματοδότηση»

tags :
Τρ. Πειραιώς: Ενίσχυση της ρευστότητας των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων μέσω της νέας Δράσης  «ΤΕΠΙΧ ΙΙ – Επιχειρηματική Χρηματοδότηση»
Η υποβολή αιτημάτων δανειοδότησης από τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις γίνεται ηλεκτρονικά
Η Τράπεζα Πειραιώς, συνεπής στην δέσμευσή της για την ενίσχυση των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, συμμετέχει, σε συνεργασία με το Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ ΑΕ), στο Πρόγραμμα «Επιχειρηματική Χρηματοδότηση» του ΤΕΠΙΧ ΙΙ. Το συνολικό χαρτοφυλάκιο της Δράσης δύναται να ανέλθει στα €915 εκ. για το σύνολο της αγοράς.
Σκοπός του Προγράμματος, είναι η ενίσχυση της ρευστότητας των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, με  κεφάλαια κίνησης ή/και επενδυτικά δάνεια, με ευνοϊκούς όρους.
Το τελικό επιτόκιο χορήγησης είναι ιδιαίτερα προνομιακό καθώς το 40% του κεφαλαίου κάθε χρηματοδότησης, που προέρχεται από κεφάλαια του ΕΤΕΑΝ, είναι άτοκο, και το 60%, που προέρχεται από κεφάλαια της Τράπεζας, χορηγείται με ανταγωνιστικούς όρους.
Η υποβολή αιτημάτων δανειοδότησης από τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις γίνεται ηλεκτρονικά στο σύνδεσμο: https://www.ependyseis.gr/mis.
Η Τράπεζα Πειραιώς, παρέχει στους πελάτες της την κατάλληλη καθοδήγηση, μέσω του δικτύου καταστημάτων της, ενώ παράλληλα έχει δημιουργήσει την μοναδική διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης για όλα τα προγράμματα ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας, το www.360funding.gr.
Για την υποβολή των αιτημάτων αλλά και για την παροχή επιπλέον διευκρινίσεων για το πρόγραμμα, παρέχεται ενημέρωση στο 18 28 38 και μέσω της ιστοσελίδας www.piraeusbank.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης