Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Προβλήματα ηλεκτροδότησης στην Αττική λόγω κακοκαιρίας – Που υπάρχουν προβλήματα

Προβλήματα ηλεκτροδότησης στην Αττική λόγω κακοκαιρίας – Που υπάρχουν προβλήματα
Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση καταγράφηκαν σε Ζωγράφου, Αργυρούπολη, Παλλήνη και Μάτι
Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση προκλήθηκαν από την κακοκαιρία που πλήττει την Αττική.
Χωρίς ρεύμα έμειναν από το βράδυ της Παρασκευής 5/4 περιοχές στο Νέο Βουτζά και τη Σαρωνίδα, ενώ προβλήματα στην ηλεκτροδότηση καταγράφηκαν στην περιοχή του Ζωγράφου, στην Αργυρούπολη, στην  Παλλήνη και στο Μάτι.
Τα προβλήματα, σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, οφείλονται σε βλάβη του δικτύου Παλλήνης, Γέρακα, Ραφήνας και γίνονται προσπάθειες αποκατάστασης της βλάβης.
Σημειώνεται ότι η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε από την Παρασκευή 5/4 έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, ενημερώνοντας για ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που κατά τόπους ενδέχεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, και θυελλώδεις νοτιοανατολικούς ανέμους στην κεντρική και τη νότια χώρα.
Ήδη, η κακοκαιρία πλήττει τα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Πελοπόννησο, καθώς επίσης την Κρήτη, την Αττική, την Εύβοια και τις Κυκλάδες.
Σε ό,τι αφορά την Αττική προβλέπονται για σήμερα νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες και μάλιστα, τα φαινόμενα μέχρι και το απόγευμα θα είναι κατά τόπους ισχυρά.
Οι άνεμοι πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα το μεσημέρι βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης