Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ξεπαπαδέα: Έχω παραιτηθεί από το 2015 από την οικογενειακή επιχείρηση - Καμπάνια σπίλωσης μου λόγω Novartis

Ξεπαπαδέα: Έχω παραιτηθεί από το 2015 από την οικογενειακή επιχείρηση - Καμπάνια σπίλωσης μου λόγω Novartis
Με την έρευνα για τη Novartis συνδέει η γγ Καταπολέμησης της Διαφθοράς, Αναστασία Ξεπαπαδέα, τα δημοσιεύματα εις βάρος της
Για καμπάνια σπίλωσης της λόγω της έρευνας για την υπόθεση Novartis κάνει λόγο η γγ Καταπολέμησης της Διαφθοράς, Αναστασία Ξεπαπαδέα, σε δήλωση της με αφορμή σημερινά (9/4/2019) δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία συμμετέχει σε οικογενειακή ξενοδοχειακή επιχείρηση που παίρνει έργα από το Δημόσιο.
Η ίδια επισημαίνει στην ανακοίνωση της ότι έχει παραιτηθεί από το 2015.
Υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα σύμφωνα τα οποία η κ. Ξεπαπαδέα εκπροσωπούσε νομικά ως δικηγόρος την εταιρεία του Αρτέμη Αρτεμίου που ειδικεύεται στις off shore εταιρείες και φέρεται να ήταν ο άνθρωπος που είχε συνοδεύσει στη Βενεζουέλα τον Νίκο Παππά και είχε σχέσεις με τον Μανώλη Πετσίτη.

Η ανακοίνωση

«Συνεχίζεται για τέταρτη μέρα και με μεγαλύτερη ένταση, μήπως και δημιουργηθεί αντιπερισπασμός για την υπόθεση Novartis, η καμπάνια σπίλωσης και κατασυκοφάντησής μου από την εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" και άλλα Μέσα παραπληροφόρησης.
Αφού απέτυχε η προσπάθεια να παρουσιαστώ ως στενή συνεργάτης ενός προσώπου, το οποίο μου είναι παντελώς άγνωστο και να εμφανιστώ ως δικηγόρος με επαγγελματική δράση δήθεν εις βάρος του δημοσίου, σήμερα μου αποδίδεται η ιδιότητα μέλους Διοικητικού Συμβουλίου οικογενειακής επιχείρησης, από το οποίο έχω παραιτηθεί το Μάιο 2015.
Αντιλαμβάνομαι ότι με το έργο της η Γενική Γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς έχει ταράξει τα ισχυρά οικονομικά συμφέροντα, που ανενόχλητα λυμαίνονταν τη χώρα για δεκαετίες. Ενημερώνουμε τους κατ’ επάγγελμα λασπολόγους και τα πανικόβλητα αφεντικά τους, ότι δεν φοβόμαστε, δεν υποχωρούμε από τον αγώνα μας για κάθαρση του δημοσίου βίου.
Ενάντια στα ιδιωτικά συμφέροντα των λίγων, προτάσσουμε το δημόσιο συμφέρον, το οποίο υπερασπιζόμαστε και θα υπερασπιζόμαστε επίμονα και αδιάκοπα, μέσα από τη δράση της Γενικής Γραμματείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς.
Συνιστούμε ψυχραιμία και καλή δύναμη.
Δεν κάνουμε βήμα πίσω».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης