Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαξίμου σε ΝΔ για Novartis: Σας παραδίδουμε στη χλεύη των πολιτών

Μαξίμου σε ΝΔ για Novartis: Σας παραδίδουμε στη χλεύη των πολιτών
«Η μόνη έγνοια τους είναι τελικά να γλιτώσουν από ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες για τη Novartis, με το πρωτοφανές επιχείρημα ότι οι μίζες πήγαιναν σε υπουργούς στο πλαίσιο των καθηκόντων τους»
Νέο επεισόδιο στην κόντρα κυβέρνησης - ΝΔ για την υπόθεση της Novartis γράφτηκε σήμερα (11/4/2019) με αφορμή τη δήλωση του βουλευτή της ΝΔ, Χαράλαμπου Αθανασίου, για τις μίζες και τα καθήκοντα του υπουργού.
«Η Νέα Δημοκρατία και το ΚΙΝΑΛ υπερασπίζονται τη γραμμή της παραγραφής του αδικήματος της δωροδοκίας υπουργών, εν μέσω δικαστικών εξελίξεων στο σκάνδαλο Novartis.
Τώρα κατανοούν όλοι γιατί ο Πρωθυπουργός στην ομιλία του στη Βουλή για τη Συνταγματική Αναθεώρηση κατήγγειλε τη σπουδή ΝΔ και ΚΙΝΑΛ να μην ψηφίσουν την ερμηνευτική δήλωση στο άρθρο 86 για την ευθύνη υπουργών» υποστηρίζει το Μέγαρο Μαξίμου απευθυνόμενο στη ΝΔ.
«Η μόνη έγνοια τους είναι τελικά να γλιτώσουν από ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες για τη Novartis, με το πρωτοφανές επιχείρημα ότι οι μίζες πήγαιναν σε υπουργούς στο πλαίσιο των καθηκόντων τους.
Τους παραδίδουμε στη χλεύη των πολιτών» καταλήγει η ίδια ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης