Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέα ένταση με το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Κούλογλου: Να παραιτηθεί ο Κουρουμπλής

Νέα ένταση με το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Κούλογλου: Να παραιτηθεί ο Κουρουμπλής
Διέπραξε ολέθριο λάθος, μας εξέθεσε όλους, να αναλάβει τις ευθύνες του είπε ο κ.Κούλογλου
Παραμένουν οι τριγμοί και η δυσαρέσκεια στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την πρόσφατη φωτογράφιση του υποψήφιου ευρωβουλευτή Π. Κουρουμπλή με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο παρά τις προσπάθειες που έγιναν από την Κουμουνδούρου να πέσουν οι τόνοι και οι αντιδράσεις καθώς πλέον απομένουν λιγότερες από 40 ημέρες από τις κρίσιμες ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου.
Το σκηνικό έντασης επιβεβαιώνουν οι σημερινές δηλώσεις του έτερου υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στ. Κούλογλου, ο οποίος ζήτησε την παραίτηση Κουρουμπλή.
«Ο κ. Κουρουμπλής διέπραξε ένα ολέθριο λάθος.
Μας εξέθεσε όλους, θα έπρεπε να αναλάβει τις ευθύνες του είτε παραιτούμενος είτε αναγνωρίζοντας το λάθος του.
Ο ίδιος θα έπρεπε να αναλάβει τις ευθύνες του, ο πρωθυπουργός δεν μπορούσε να κάνει και πολλά γιατί ήδη υπήρξε κλυδωνισμός γύρω από το ευρωψηφοδέλτιο με την κα Λοίζου.
Ο κ.Κουρουμπλής είναι και βουλευτής με την κυβερνητική πλειοψηφία να είναι οριακή, το κόμμα πάντως τον αποδοκίμασε» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Κούλογλου.
Σημειώνεται πως αντιδράσεις αν όχι επιπλήξεις για την κίνηση αυτή του κ.Κουρουμπλή είχαν προέλθει και από τον ίδιο τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτη.
Σημειώνεται πάντως πως ο κ.Κουρουμπλής σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ είχε επιχειρήσει να ρίξει τους τόνους αναφέροντας ότι «μπορεί και να ήταν λάθος η συνάντηση με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης