Ουδέν σχόλιον από Μαξίμου για καταγγελίες Μαρινάκη περί παρέμβασης υπέρ Καλογρίτσα

Ουδέν σχόλιον από Μαξίμου για καταγγελίες Μαρινάκη περί παρέμβασης υπέρ Καλογρίτσα
Το Μέγαρο Μαξίμου δεν «απάντησε» στις καταγγελίες του επιχειρηματία Ευάγγελου Μαρινάκη περί προσέγγισης του από τον Νίκο Παππά
Σιγήν ιχθύος τηρεί το Μέγαρο Μαξίμου ως προς τις καταγγελίες του επιχειρηματία, Ευάγγελου Μαρινάκη, ότι το 2016 τον προσέγγισε ο Νίκος Παππάς ζητώντας του να δανείσει χρήματα στον επιχειρηματία Χρήστο Καλογρίτσα, ώστε να μπορέσει να καταβάλει την πρώτη δόση για τις τηλεοπτικές άδειες.
Ειδικότερα, στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, δενυπάρχει κάποια αναφορά σε αυτές τις καταγγελίες, αντιθέτως το Μέγαρο Μαξίμου επιχειρεί να συνδέσει άμεσα τον επιχειρηματία με τη ΝΔ.
«Επιτέλους! Ο πραγματικός αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Βαγγέλης Μαρινάκης, διαπιστώνοντας προφανώς την ανεπάρκεια του κ. Μητσοτάκη, αποφάσισε να εμφανιστεί δημόσια» τονίζεται, ενώ οι δηλώσεις του επιχειρηματία συνδέεονται με το γεγονός ότι παραπέμπεται σε δίκη.
Παράλληλα στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «ο γνωστός εφοπλιστής, εκδότης, και κατηγορούμενος "βγαίνει μπροστά" ακριβώς μια ημέρα μετά την οριστικοποίηση της παραπομπής του σε δίκη για κακούργημα για τα "στημένα"».
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση «ο Βαγγέλης Μαρινάκης:
- Ερευνάται από τη Δικαιοσύνη για εμπορία δύο τόνων ηρωίνης, και για μια σειρά άλλα εγκλήματα, αλλά εκτοξεύει απειλές, ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι ο πρώτος στην ιστορία Πρωθυπουργός που θα καταδικαστεί για «σκευωρία» εναντίον του.
Τον ενημερώνουμε ότι πρέπει να περιμένει στη σειρά μετά τους κ. Σαμαρά, Βενιζέλο και Γεωργιάδη γιατί προηγείται η δήθεν «σκευωρία» της Novartis.
- Χρηματοδοτεί τη ΝΔ, έχει κουμπαριές με την οικογένεια Μητσοτάκη, στηρίζει με κάθε μέσο τη Δεξιά, και την άκρα Δεξιά, αλλά δηλώνει ότι δεν έχει καμιά σχέση με την αξιωματική αντιπολίτευση, ή με άλλο κόμμα.
- Έχει μετατρέψει τις εφημερίδες που ελέγχει σε όπλα τοξικού πολέμου κατά της Αριστεράς, αλλά δηλώνει ότι αυτός είναι που άφησε ελεύθερους τους δημοσιογράφους του να γράφουν τη γνώμη τους.
- Πρέπει να ψάξει πολύ κανείς για να βρει πλοίο του με ελληνική σημαία, αλλά δηλώνει πατριώτης και… Μακεδονομάχος.
Προφανώς, οι μεταχρονολογημένες δήθεν αποκαλύψεις του, ενόψει και των εκλογών, έχουν την αξιοπιστία που τις προσδίδουν ο βίος και η πολιτεία του.
Ας είναι πάντως βέβαιος, ότι την παλινόρθωση της σαπίλας που ονειρεύεται για να γλιτώσει, ως φανερός ηγέτης πλέον της ΝΔ, δεν θα την επιτρέψει ο ελληνικός λαός».
 
www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS