Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης ιδρύει η Interlife Α.Α.Ε.Γ.Α. για τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες της

tags :
Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης ιδρύει η Interlife Α.Α.Ε.Γ.Α. για τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες της
Στο Ταμείο έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν όλοι οι εργαζόμενοι του Ομίλου INTERLIFE και όλο το Δίκτυο των Συνεργαζόμενων με την Εταιρία Διαμεσολαβητών
Την Ιδρυτική Πράξη του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης INTERLIFE - Ν.Π.Ι.Δ., ως Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα υπέγραψαν τα πρώτα μέλη του Ταμείου στις 15 Απριλίου στην έδρα της Εταιρίας.  
Ιδρυτικά μέλη είναι η πλειοψηφία των εργαζομένων στον Όμιλο INTERLIFE, ενώ  αναμένεται η υπουργική απόφαση της ίδρυσης και η δημοσίευση στο ΦΕΚ.
Σκοπός του ΤΕΑ INTERLIFE είναι η χορήγηση στους ασφαλισμένους, επαγγελματικής ασφαλιστικής προστασίας, πέραν της παρεχόμενης από την υποχρεωτική κοινωνική ασφάλιση και συγκεκριμένα Συνταξιοδοτική παροχή εφάπαξ ποσού.
Στο Ταμείο έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν όλοι οι εργαζόμενοι του Ομίλου INTERLIFE και όλο το Δίκτυο των Συνεργαζόμενων με την Εταιρία Διαμεσολαβητών.
Η Εταιρία θα καταβάλει υποχρεωτικά τακτικές εισφορές για κάθε ασφαλισμένο-εργαζόμενο σε μηνιαία βάση, ενώ για τους ασφαλισμένους-συνεργαζόμενους Διαμεσολαβητές θα καταβάλει υποχρεωτικά εισφορές υπολογιζόμενες ως ποσοστό επί του ετήσιου τζίρου παραγωγής που θα έχουν πραγματοποιήσει με την Εταιρία στο πλαίσιο συνεργασίας τους.
Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα καταβολής έκτακτων εισφορών τόσο από τους ασφαλισμένους του Ταμείου όσο και από την Εταιρία.
Η Ίδρυση του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης INTERLIFE αποτελεί μέρος του μακροπρόθεσμου σχεδιασμού της Εταιρίας στο πλαίσιο της πολύχρονης σχέσης εμπιστοσύνης που διέπει τις σχέσεις της με τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες της και τη συμβολή της στη βελτίωση των συνθηκών συνταξιοδότησής τους.

Αντ. Βασιλόπουλος
antonpaper@yahoo.com

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης