Τελευταία Νέα
Πολιτική

National Herald: Ο Τσίπρας υπερασπίζεται έναν «κακοήθη» υπουργό, τον Πολάκη

National Herald: Ο Τσίπρας υπερασπίζεται έναν «κακοήθη» υπουργό, τον Πολάκη
Η National Herald «καυτηριάζει» την κάλυψη που προσέφερε ο Αλέξης Τσίπρας στον Παύλο Πολάκη παρά την επίθεση του τελευταίου στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιο Κυμπουρόπουλου
Για «κακοήθη» υπουργό κάνει λόγο η The National Herald αναφερόμενη στον Παύλο Πολάκη και στην επίθεση του στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιο Κυμπουρόπουλο.
«Ο Τσίπρας υπερασπίζεται έναν "κακοήθη" υπουργό ο οποίος επιτέθηκε σε υποψήφιο που είναι ΑΜΕΑ» είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος που περιγράφει το περιστατικό με τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο και τα τεκταινόμενα στη Βουλή, όπου ο πρωθυπουργός προσέφερε πλήρη κάλυψη στον αναπληρωτή υπουργό.
Με αφορμή την πρόσληψη του κ. Κυμπορόπουλου ως επιμελητής Β στο ΕΣΥ, με τις ευεργετικές διατάξεις για τα ΑΜΕΑ, ο κ. Πολάκης του επιτέθηκε μέσω ανάρτησης του στο facebook.
Το θέμα έφτασε μέχρι τη Βουλή, όπου ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, προανήγγειλε την κατάθεση πρότασης μομφής κατά του κ. Πολάκη μετά το Πάσχα και τον Αλέξη Τσίπρα να προειδοποιεί ότι την πρόταση μομφής θα την μετατρέψει σε ψήφο εμπιστοσύνης.
Ενδιαφέρουσα όμως ήταν και η τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Φίλη, ο οποίος υποστήριξε ότι η πράξη του Παύλου Πολάκη δεν εκπροσωπεί το δημοκρατικό ήθος και το ήθος του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης