Πολιτική

Σαμαράς: Ο Τσίπρας είναι ο τιμωρός των πλουσίων που ξεκουράζεται σε κότερο

Σαμαράς: Ο Τσίπρας είναι ο τιμωρός των πλουσίων που ξεκουράζεται σε κότερο
«Χρωστάει παντού και μοιράζει χάντρες και καθρεφτάκια παραμονές των εκλογών» είπε για τον Αλέξη Τσίπρα, ο τέως πρωθυπουργός
Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού εξαπέλυσε από τη Θεσσαλονίκη ο τέως πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς μιλώντας σε εκδήλωση-παρουσίαση του βιβλίου «Που Πάμε;» του παλιού στενού συνεργάτη του Δημήτρη Βαρτζόπουλου.
«Χρωστάει παντού και μοιράζει χάντρες και καθρεφτάκια παραμονές των εκλογών» είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, σημειώνοντας πώς «δεν είναι κοινωνική πολιτική, είναι νεοβαρβαρισμός».
Ο κ. Σαμαράς χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα «τιμωρό των πλουσίων που ξεκουράζεται σε κότερο», γεγονός που έχει «αυθάδεια και αναισθησία γιατί εκείνες τις μέρες μαζεύαμε ακόμη τους νεκρούς στο Μάτι».
Για τη Συμφωνία των Πρεσπών είπε ότι «δεν λύσαμε ένα πρόβλημα αλλά δημιουργήσαμε ένα που θα φανεί στο μέλλον» και υπογράμμισε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό:
«Είσαι πολύ λίγος κ. Τσίπρα για να επιβάλεις σε όλους εμάς ότι δίπλα μας έχουμε μια δεύτερη Μακεδονία.
Η Συμφωνία των Πρεσπών δυναμιτίζει τη σταθερότητα στα Βαλκάνια.
Ο κ. Τσίπρας αναγνώρισε πλήρως τον αλυτρωτισμό τους ενώ επί 27 χρόνια είχαμε αναπτύξει πολύ καλές οικονομικές σχέσεις χωρίς να τονξ αναγνωρίζουμε.
Τώρα αρχίζει ξανά η αποσταθεροποίηση» τόνισε ο κ. Σαμαράς.
«Είναι εθνομηδενιστές», συνέχισε, «και γι’ αυτό πρέπει να καταδικαστούν στη συνείδηση του ελληνικού λαού και με την ψήφο μας στις 26 Μαΐου να τους στείλουμε σπίτια τους».
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης