Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος: Είμαστε περήφανοι που αντισταθήκαμε σε πάρα πολλά νομοσχέδια

Καμμένος: Είμαστε περήφανοι που αντισταθήκαμε σε πάρα πολλά νομοσχέδια
Ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε ότι η ΝΔ έχει ψηφίσει πολλά από τα νομοσχέδια που έφερε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ
Το ενδεχόμενο συνεργασίας με κυβέρνηση στην οποία συμμετέχουν πρώην στελέχη των ΑΝΕΛ απέρριψε εκ νέου πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος.
«Θέλω να ξεκαθαρίσω, εδώ από τα Τρίκαλα: ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα συνεργαστούμε, ποτέ με κυβέρνηση που θα συμμετέχουν αυτοί οι αποστάτες.
Θέλω να είναι απόλυτα ξεκάθαρο αυτό. Και βεβαίως θα παραμείνουμε στις αρχές και στις αξίες μας.
Θα παλέψουμε για να δημιουργηθεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας, ιδιαίτερα τώρα που τα εθνικά θέματα βρίσκονται σε πολύ κρίσιμη περίοδο» δήλωσε και συμπλήρωσε «θέλω να είμαι απόλυτα ξεκάθαρος.
Αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση δεν είναι μια κυβέρνηση εθνικού σκοπού.
Είναι μια κυβέρνηση αποστασίας, μια κυβέρνηση η οποία δημιουργήθηκε από την πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από βουλευτές που αθέτησαν τη λαϊκή εντολή την οποία είχαν.
Βουλευτές οι οποίοι αντάλλαξαν την καρέκλα και το έδρανο της βουλής που δεν τους ανήκει, με έναν υπουργικό θώκο, που πρόδωσαν την Μακεδονία που υπέγραψαν με την συμμετοχή τους στην ψήφο εμπιστοσύνης τους για τη συνθήκη των Πρεσπών».
Επίσης, ο ίδιος δεν παρέλειψε να αναφέρει: «Είμαστε περήφανοι που αντισταθήκαμε σε πάρα πολλά νομοσχέδια, τα οποία δεν ήταν νομοσχέδια της πολιτικής που καταθέσαμε στον ελληνικό λαό.
Πολλά από αυτά που έφερε ο κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ενώ εμείς δεν τα ψηφήσαμε, τα ψήφισε η Νέα Δημοκρατία, αντίθετα με τις αρχές της εκκλησίας, αντίθετα με τις δικές μας κόκκινες γραμμές μας.
Και αποσυρθήκαμε από την κυβέρνηση όταν πλέον ήρθε το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Μια συμφωνία που δεν είχαμε συμφωνήσει εξαρχής, μία συμφωνία που βάλαμε τα θεμέλια μέσα από την κυβέρνηση γα την κατάργησής της και ακύρωσή της».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης