Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεροβασίλη: Κάποιοι προσπαθούν να διαταράξουν την ομαλή λειτουργία των κομμάτων ενόψει εκλογών

Γεροβασίλη: Κάποιοι προσπαθούν να διαταράξουν την ομαλή λειτουργία των κομμάτων ενόψει εκλογών
Η Δημοκρατία δεν απειλείται, δεν εκβιάζεται και συνεχίζει υποστηρίζει η υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Την θέση ότι «κάποιοι προσπαθούν να διαταράξουν την ομαλή λειτουργία των κομμάτων, των πολιτικών και των αυτοδιοικητικών φορέων εν όψει ευρωεκλογών και αυτοδιοικητικών εκλογών, αλλά και για άλλους λόγους» διατύπωσε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη με αφορμή τις επιθέσεις σε ΙΧ έξω από προεκλογικές συγκεντρώσεις της ΝΔ.
«Κανείς δεν είναι σε θέση να μπορέσει να το καταφέρει αυτό.
Η Δημοκρατία δεν απειλείται, δεν εκβιάζεται και συνεχίζει» ανέφερε η κα.Γεροβασίλη, τονίζοντας ότι «η Αστυνομία είχε, έχει και θα έχει σχέδια, τα οποία αντιμετωπίζουν συνολικά το θέμα».
«Αυτά τα σχέδια τροποποιούνται με βάση τις μεταβολές που δημιουργούνται από το κοινωνικοπολιτικό γίγνεσθαι» υποστήριξε η κα.Γεροβασίλη, η οποία τόνισε ότι  «η Ελλάδα είναι από τις πιο ασφαλείς χώρες του κόσμου και αυτό δεν έγινε μόνο του και δεν γίνεται τυχαία».
«Προβλήματα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν.
Σημασία έχει να γίνονται όλα όσα χρειάζονται, προκειμένου να προβλέπονται και να αποτρέπονται παραβατικές συμπεριφορές και λειτουργίες.
Είναι διαρκής η προσπάθεια, η οποία νομίζω ότι φροντίζει να δίνει αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες, αίσθημα ότι ζουν σε μία χώρα και σε πόλεις, οι οποίες είναι ασφαλείς.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν προβλήματα και ότι το έγκλημα και η παραβατικότητα μπορεί, από μία πρόθεση ή επειδή εγώ το θέλω, να σταματήσουν με ένα μαγικό κουμπί την άλλη μέρα» τόνισε η κα.Γεροβασίλη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης