Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αυγενάκης (ΝΔ): Ο λαός θα στείλει ένα ισχυρό μήνυμα αποδοκιμασίας στον Τσίπρα και στην κυβέρνησή του

Αυγενάκης (ΝΔ): Ο λαός θα στείλει ένα ισχυρό μήνυμα αποδοκιμασίας στον Τσίπρα και στην κυβέρνησή του
«Mέλημα της ΝΔ, προτεραιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι κάθε πολίτης, σε κάθε γωνιά στης Ελλάδας, να γνωρίσει το πρόγραμμά μας", τονίζει ο Λ. Αυγενάκης
«Είμαστε σίγουροι ότι ο Ελληνικός λαός θα στείλει ένα ισχυρό μήνυμα αποδοκιμασίας στον κ. Τσίπρα και στην κυβέρνησή του», υπογραμμίζει ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου, Λ. Αυγενάκης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Γνώμη" της Πάτρας.
Μάλιστα, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο κ. Αυγενάκης τονίζει   πως «αυτό που τρομάζει τον κ. Τσίπρα είναι ότι καμία περιφέρεια δεν θα κερδηθεί από στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ».
Κάνοντας αναφορά στον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Ν. Φαρμάκη, τον οποίο στηρίζει η ΝΔ, μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «στο πρόσωπό του βλέπουμε ένα νέο και δημιουργικό άνθρωπο με όραμα και σχέδιο που μπορεί να ξεκλειδώσει την αναπτυξιακή δυναμική που χρειάζεται η Δυτική Ελλάδα».
Περαιτέρω, τονίζει ότι «μέλημα της ΝΔ, προτεραιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι κάθε πολίτης, σε κάθε γωνιά στης Ελλάδας, να γνωρίσει το πρόγραμμά μας, να γνωρίσει και να ακούσει τις προτάσεις μας και τα επιχειρήματά μας, και εμείς με την σειρά μας να αφουγκραστούμε τις δικές του ανησυχίες για το σήμερα, για το αύριο», προσθέτοντας μεταξύ άλλων ότι «ο προγραμματικός μας λόγος γίνεται διάλογος με όλη την Ελλάδα, σε όλη την Ελλάδα».
Σε ό,τι αφορά την Δυτική Ελλάδα, ο κ. Αυγενάκης αναφέρει ότι «πιστεύουμε πραγματικά στις δυνατότητες της περιοχής και στον πρωταγωνιστικό ρόλο που μπορεί να παίξει στην Ελλάδα της προόδου και της ανάπτυξης».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης