Τελευταία Νέα
Διεθνή

MarketWatch: Η Facebook δεν θα άρει την απαγόρευση πώλησης μαριχουάνα στην πλατφόρμα της

MarketWatch: Η Facebook δεν θα άρει την απαγόρευση πώλησης μαριχουάνα στην πλατφόρμα της
Η Facebook δεν σκοπεύει να άρει την απαγόρευση πώλησης μαριχουάνα στην πλατφόρμα της 
Η Facebook δεν σκοπεύει να άρει την απαγόρευση πώλησης μαριχουάνα στην πλατφόρμα της, αναφέρει το MarketWatch επικαλούμενο τα όσα ειπώθηκαν σε χθεσινή (21/5) συνάντηση 60 αξιωματούχων του.
Βέβαια, η εταιρεία θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται τους ισχύοντες κανόνες της πλατφόρμας για τις πωλήσεις μαριχουάνας.
Το Facebook απαγορεύει επί του παρόντος οποιεσδήποτε αναφορές ή διαφημίσεις εμπόρων μαριχουάνας, ενός αγαθού που πρόσφατα νομιμοποιήθηκε για ψυχαγωγική χρήση και στον Καναδά και μερικά κράτη -στις ΗΠΑ απαγορεύεται ακόμη.
Ωστόσο, η τρέχουσα πολιτική του Facebook επιτρέπει προϊόντα που προέρχονται από την κανναβιδιόλη (CBD), μια μη-τοξική ένωση που βρίσκεται στα φυτά κάνναβης.
Επίσης, είναι αποδεκτές οι δημοσιεύσεις, οι σελίδες και το μη διαφημιστικό περιεχόμενο σπόρων κάνναβης και αντικειμένων όπως χαρτιών για στρίψιμο τσιγάρου μαριχουάνας.
Το Facebook μελέτησε τρεις πιθανές αλλαγές στην πολιτική πωλήσεων κάνναβης.
Η πρώτη είναι να επιτρέψει στους χρήστες να πωλούν κατευθείαν ο ένας στον άλλον και να αγοράζουν από νόμιμα καταστήματα.
Μια δεύτερη επιλογή αφορά μόνο την αγορά από νόμιμα καταστήματα, ενώ η τρίτη αφορά μόνο τα καταστήματα που παρέχουν ειδικά κάνναβη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης