Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαρινάκης για Τσίπρα: Οι προδότες και οι ψεύτες δεν αλλάζουν - Το 2015 ψήφισα Ποτάμι

Μαρινάκης για Τσίπρα: Οι προδότες και οι ψεύτες δεν αλλάζουν - Το 2015 ψήφισα Ποτάμι
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι πολύ καλύτερος πρωθυπουργός από τον Αλέξη Τσίπρα
Σε νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης αλλά και του Αλέξη Τσίπρα προχώρησε ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος απέδωσε τις κατηγορίες που του αποδίδει το Μέγαρο Μαξίμου στην προσπάθεια της κυβέρνησης να αλλάξει ατζέντα.
«Πίστεψα ότι ως νέος άνθρωπος θα έκανε κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό.
Αλλά εκεί δεν έπεσα έξω μόνο εγώ, έπεσε έξω ολόκληρος ο ελληνικός λαός…» δήλωσε σε συνέντευξη του στα Παραπολιτικά FM εκφράζοντας παράλληλα την εκτίμηση ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι πολύ καλύτερος πρωθυπουργός από τον σημερινό.
«Είναι πολύ απλό. Πρόκειται για ένα μορφωμένο παιδί που ξέρει από οικονομία, που πλέον είναι το ζητούμενο.
Αν μιλήσετε με τον κ. Τσίπρα για οικονομία θα τρομάξετε» είπε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στις κατηγορίες που του αποδίδει η κυβέρνηση, ο κ. Μαρινάκης απάντησε «Θέλουν να φτιάξουν και έφτιαξαν μια ατζέντα για τις εκλογές.
Να λένε να: "ορίστε ο χρηματοδότης της ΝΔ, με βρώμικο χρήμα…"», ενώ σε άλλο σημείο τόνισε «για να τελειώνουμε με τον κ. Τσίπρα και την παρέα του.
Οι προδότες και οι ψεύτες δεν αλλάζουν, μόνο χειροτερεύουν».
Πάντως, επεσήμανε ότι «εκτός από 20 εκατ. του κ. Καλογρίτσα δεν είχε γίνει καμία άλλη κουβέντα με την κυβέρνηση».

Οι εκλογές του 2015

Σε ερώτηση για το αν έχει ψηφίσει άλλο κόμμα εκτός από τη ΝΔ, ο κ. Μαρινάκης απάντησε «έχουμε μια δημοτική συμβουλο, τη Σταυρούλα Αντωνάκου -που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στον δήμο μας και τώρα είναι υποψήφια με τον Γιώργο Πατούλη- και το 2015 ήταν βουλευτής με Το Ποτάμι. Τότε ψήφισα και εγώ Ποτάμι».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης