Τελευταία Νέα
Διεθνή

Farage: Το κόμμα Brexit ήρθε για να μείνει - Είμαστε το μόνο κόμμα που μπορούν να εμπιστευτούν οι πολίτες

Farage: Το κόμμα Brexit ήρθε για να μείνει - Είμαστε το μόνο κόμμα που μπορούν να εμπιστευτούν οι πολίτες
Ο Nigel Farage τόνισε ότι το κόμμα Brexit έχει σαρώσει την πολιτική σκηνή
Σαφές μήνυμα τόσο προς τους πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου όσο και προς τα υπόλοιπα κόμματα της χώρας έστειλε σήμερα (26/5) ο επικεφαλής του κόμματος Brexit, Nigel Farage, τονίζοντας ότι το κόμμα «ήρθε για να μείνει».
Ειδικότερα, μέσω άρθρου του που δημοσιεύθηκε στη Sunday Express, ο κ. Farage δήλωσε ότι «ο Bois Johnson δεσμεύεται πως το Ηνωμένο Βασίλειο θα εγκαταλείψει σίγουρα την Ευρωπαϊκή Ένωση στις 31 Οκτωβρίου, είχε με συμφωνία είτε χωρίς συμφωνία», για να αναρωτηθεί εν συνεχεία «γιατί όμως να τον εμπιστευτούμε ότι θα κρατήσει τον λόγο του»;
«Το κόμμα Brexit έχει σαρώσει την πολιτική σκηνή, αγωνιζόμενο για ένα θετικό μήνυμα», ανέφερε ο επικεφαλής του κόμματος, προσθέτοντας ότι «είμαστε το μόνο κόμμα που μπορούν να εμπιστευτούν οι πολίτες τις το Brexit».
«Οτιδήποτε και να συμβεί με τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών απόψε, και οποιοσδήποτε και αν αναλάβει την ηγεσία των Συντηρητικών, ένα πράγμα είναι σίγουρο, το κόμματα Brexit ήρθε για να μείνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Nigel Farage.
Παράλληλα, ο ίδιος τόνισε ότι το κόμμα Brexit «χρειάζεται να είναι σιχυρό ώστε να συμβεί το Brexit», προσθέτοντας παράλληλα ότι «οι ηγέτες μας πρέπει να γνωρίζουν ότι εάν πράξουν σωστά, είμαστε έτοιμοι και πρόθυμοι να τους αντικαταστήσουμε και να κάνουμε το Brexit μία πραγματικότητα».
Νωρίτερα, η βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος Priti Patel ανέφερε στη Sunday Express ότι το κόμμα της «όχι μόνο αναμένεται να έχει τα χειρότερα αποτελέσματα στην ιστορία του, αλλά βρισκόμαστε σε ανταγωνιζμό με τα κόμματα μειψηφίας».
«Μετά τα αποτελέσματα των ευρωπαϊκών εκλογών, η κυβέρνηση δε μπορεί να συνεχίσει να κλείνει τα μάτα», ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Patel, προσθέτοντας ότι «η αντίδραση από αυτά τα αποτελέσματα δε μπορεί να αγνοηθεί πλεόν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης