Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Κεφαλογιάννης: Ξεκάθαρα μπροστά η ΝΔ – Είναι ο μεγάλος νικητής

Γ. Κεφαλογιάννης: Ξεκάθαρα μπροστά η ΝΔ – Είναι ο μεγάλος νικητής
Για ξεκάθαρη νίκη της ΝΔ έκανε λόγο ο Γ. Κεφαλονιάννης
«H ΝΔ βρίσκεται μπροστά ξεκάθαρα, είναι ο μεγάλος νικητής και αυτό θα γίνει πιο κατανοητό με τα αποτελέσματα», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ρεθύμνου, Γιάννης Κεφαλογιάννης.
Αναφερόμενος στις ευρωεκλογές, αφού σημείωσε ότι από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από τη ΝΔείχε δοθεί χαρακτήρας δημοψηφίσματος, υπογράμμισε ότι βρίσκεται μπροστά η ΝΔ ξεκάθαρα, κάτι που θα γίνει πιο κατανοητό με τα αποτελέσματα, παρόλο που όλα τα exit poll έχουν αποτυπώσει τη νίκη της ΝΔ, η οποία είναι πρώτη πολιτική δύναμη μέσα από μία εκλογική διαδικασία, στην πορεία της οποίας τα θέματα που τέθηκαν δεν ήταν τόσο για την Ευρώπη όσο για ζητήματα που αφορούν την Ελληνική κοινωνία και τη χώρα.
Σύμφωνα με τον κ. Κεφαλογιάννη, από τις σημερινές εκλογές βγαίνει το ξεκάθαρο μήνυμα ότι οι πολίτες καταδίκασαν την κυβερνητική πολιτική και τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δίνοντας σοβαρό προβάδισμα στη NΔ, ξεκάθαρη νίκη.
Μάλιστα, σημείωσε ότι στις εθνικές εκλογές, όποτε και αν γίνουν αυτές, τα ποσοστά των δύο κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θα είναι υψηλότερα από αυτά των σημερινών εκλογών, εξηγώντας πως αυτό θα συμβεί δεδομένου ότι οι πολίτες επιλέγουν εκ νέου το δικομματισμό.
Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, αφού  χαρακτήρισε τον νόμο Κλεισθένη ατελή και προβληματικό, ανέφερε πως θα υπάρξουν αλλαγές και παρεμβάσεις από τη Νέα Δημοκρατία.
Αναφορικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο κ. Κεφαλογιάννης τόνισε ότι αυτό που σίγουρα πρέπει να συμβεί είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός να ζητήσει από μόνος του εκλογές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης