Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σταϊκούρας: Μήνυμα αποδοκιμασίας της κυβέρνησης - Απολύτως εφικτός ο στόχος της αυτοδυναμίας

Σταϊκούρας: Μήνυμα αποδοκιμασίας της κυβέρνησης - Απολύτως εφικτός ο στόχος της αυτοδυναμίας
«Αποδεικνύεται ότι είναι ένας απολύτως εφικτός στόχος» δήλωσε ο κ. Σταϊκούρας αναφερόμενος στο ενδεχόμενο αυτοδυναμίας της ΝΔ μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου
Για «μήνυμα αποδοκιμασίας της κυβέρνησης» έκανε λόγο ο τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών αλλά και των περιφερειακών εκλογών.
«Ήταν ένα μήνυμα αποδοκιμασίας της κυβέρνησης στο ύφος και το ήθος της, ήταν κι ένα μήνυμα επιδοκιμασίας στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, στη σοβαρότητα, στη μετριοπάθεια και στον ρεαλισμό» δήλωσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM».
«Είμαστε ικανοποιημένοι αλλά δεν πανηγυρίζουμε», δήλωσε ο κ. Σταϊκούρας για τα ποσοστά που πέτυχε η Νέα Δημοκρατία και πρόσθεσε: «Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί ζητήσαμε από τους Έλληνες πολίτες αυτές τις δύο Κυριακές να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα.
Και νομίζω ότι το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.
Θέλαμε ένα μήνυμα αποδοκιμασίας στην κυβέρνηση.
Άλλωστε ο ίδιος ο πρωθυπουργός ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης.
Κι ένα μήνυμα επιδοκιμασίας στη Νέα Δημοκρατία.
Θα μπορούσε π.χ. να είχε ένα πολύ κακό αποτέλεσμα ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως είχε, αλλά να μην είχε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα η Νέα Δημοκρατία.
Έγιναν και τα δύο».
Ερωτηθείς εάν είναι εφικτός ο στόχος της αυτοδυναμίας για τη Νέα Δημοκρατία στις επικείμενες εθνικές κάλπες, ο τομεάρχης Οικονομικών του κόμματος απάντησε: «Αποδεικνύεται ότι είναι ένας απολύτως εφικτός στόχος.
Έχουμε, όμως, πει εμείς ως Νέα Δημοκρατία και ο πρόεδρός της, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ότι ακόμα και με αυτοδυναμία θα αναζητηθούν οι μέγιστες δυνατές πολιτικές και κοινωνικές συνεννοήσεις και συγκλίσεις, στη βάση των αρχών, των αξιών και των προγραμματικών θέσεων του κόμματος.
Σε κάθε περίπτωση ας περιμένουμε την κρίση του κυρίαρχου ελληνικού λαού».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης