Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αλεξιάδης: Έπρεπε τα μέτρα ελάφρυνσης να τα πάρουμε νωρίτερα και να τα εξηγήσουμε στους πολίτες

Αλεξιάδης: Έπρεπε τα μέτρα ελάφρυνσης να τα πάρουμε νωρίτερα και να τα εξηγήσουμε στους πολίτες
Τίποτα δεν είναι δεδομένο για τις κατακτήσεις μας από το 2015 και μετά, εάν αλλάξει η κυβέρνηση είπε ο κ.Αλεξιάδης
Την θέση πως η κυβέρνηση έπρεπε να είχε λάβει νωρίτερα τα μέτρα ελάφρυνσης προκειμένου να προλάβει να τα εξηγήσει στους πολίτες διατύπωσε ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφωνας Αλεξιάδης.
Σε δηλώσεις του στο One Channel ο κ.Αλεξιάδης και ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου υποστήριξε ότι «τίποτα δεν είναι δεδομένο από όσα κατακτήσαμε από το 2015 και μετά, εάν αλλάξει η κυβέρνηση».
Άφησε μάλιστα αιχμές κατά της ΝΔ, η οποία όπως είπε απέλυσε 15.000 άτομα από το Δημόσιο, ενώ ανέφερε επίσης πως ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε τις 120 δόσεις και υπάρχουν κόμματα εξουσίας που θέλουν να τις καταργήσουν.
«Έπρεπε να έχουμε πάρει μέτρα νωρίτερα για να μπορέσουμε να τα εξηγήσουμε στον κόσμο» είπε ο κ.Αλεξιάδης, ο οποίος παραδέχτηκε και λάθος κυβερνητικούς χειρισμούς και συμβιβασμούς.
Για το ζήτημα των μετατάξεων στη Βουλή, ο κ. Αλεξιάδης είπε πως υπήρχε μια μορφή κινητικότητας που ξεκίνησε από την κυβέρνηση ΝΔ, πρακτική που ο ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε, κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση για υποκριτική στάση.
«Πολλές φορές στην πολιτική πρέπει να βλέπεις ποιος εκφράζει μια πολιτική άποψη», τόνισε ο κ.Αλεξιάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης