Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΕΣΡ: Προσωρινή τηλεοπτική άδεια εθνικής εμβέλειας στην Alter Ego του Μαρινάκη

ΕΣΡ: Προσωρινή τηλεοπτική άδεια εθνικής εμβέλειας στην Alter Ego του Μαρινάκη
To One TV του Βαγγέλη Μαρινάκη αποκτά άδεια εθνικής εμβέλειας
Προσωρινή ανάδοχος της έκτης τηλεοπτικής άδειας ανακήρυξε το ΕΣΡ την εταιρεία Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη κατά τη σημερινή του συνεδρίαση.
Στο πλαίσιο αυτό, το Οne TV -που μέχρι σήμερα εκπέμπει διαδικτυακά και μέσα από τις συνδρομητικές πλατφόρμες- αποκτά πλέον άδεια εθνικής εμβέλειας.
Εντός των επόμενων ημερών, θα πρέπει να κατατεθούν εάν και εφόσον υπάρχουν οι οποιεσδήποτε ενστάσεις και να ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος του φακέλου της εταιρείας του Ευάγγελου Μαρινάκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία ελέγχου του φακέλου της Alter Ego προχώρησε ομαλά και δεν συνάντησε εμπόδια, κάτι που σημαίνει ότι είναι σχεδόν βέβαιο πως σε λίγες ημέρες η εταιρεία θα ανακηρυχθεί οριστική δικαιούχος της έκτης πανελλαδικής άδειας έτσι ώστε να μπει σύντομα στον ανταγωνισμό με τους υπόλοιπους πέντε καναλάρχες.

H ανακοίνωση του ΕΣΡ

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΕΣΡ αναφέρει:
«Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης κατά την συνεδρίασή του της 10ης/06/2019 ανακήρυξε ομοφώνως προσωρινή δικαιούχο για την χορήγηση άδειας παρόχου ενημερωτικού προγράμματος εθνικής εμβέλειας την εταιρεία "ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ"».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης