Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνάντηση Μητσοτάκη με μέλη του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου – Τι ανέφερε

Συνάντηση Μητσοτάκη με μέλη του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου – Τι ανέφερε
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τα μέλη του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου για την προσφορά τους
Συνάντηση με μέλη του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου, είχε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενο από τον γραμματέα ΠΕ του κόμματος Λ. Αυγενάκη, υποψήφιους βουλευτές αλλά και στελέχη.
Τον κ. Μητσοτάκη υποδέχτηκε η πρόεδρος του Συνδέσμου, Μαίρη Παχιαδάκη, ενημερώνοντας τον για τις δράσεις του Συνδέσμου και ζητώντας τη στήριξη του για να μπορέσουν να διευρύνουν το έργο τους, στηρίζοντας τις γυναίκες που βιώνουν δυσκολίες και κακοποιούνται, αλλά και τα παιδιά που έχουν εγκαταλειφθεί στα νοσοκομεία ή δεν έχουν κανένα στη ζωή.
 Η κ. Παχιαδάκη ανέφερε χαρακτηριστικά πως «μεγάλος μας στόχος είναι μετά από πολύ κόπο, να ολοκληρωθεί το "Σπίτι των Αγγέλων", ένας ξενώνας για παιδιά που στο μεγαλύτερο μέρος τους είναι εγκαταλελειμμένα στα νοσοκομεία».
«Ελπίζουμε μέσα στον επόμενο χρόνο να είναι έτοιμος και να μπορέσουμε να στηρίξουμε αυτά τα "αγγελούδια" που τα ονομάζουμε "κακοποιημένα από κούνια"», πρόσθεσε  η κ. Παχιαδάκη.
Ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη τα μέλη του Συνδέσμου για την προσφορά τους σε ένα τόσο ευαίσθητο τομέα και τόνισε ότι «αναγνωρίζω τη σπουδαία προσφορά σας για τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας.
Η βοήθεια σας είναι ανεκτίμητη και ο σιωπηλός κόσμος της οικογενειακής βίας, που βιώνουν πολλές γυναίκες είναι ένα δράμα, γιατί συχνά δεν έχουν πού να στραφούν».
Συνεχίζοντας ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο "Σπίτι των Αγγέλων", λέγοντας πως «η βοήθεια σας είναι ανεκτίμητη και στα πιο αδύναμα μέλη που δεν έχουν καμία ευθύνη.
Αναφέρομαι στα πολύ μικρά παιδιά και το "Σπίτι των Αγγέλων" για το οποίο θα χαρώ να βοηθήσω.
Μέσα σε αυτό το σπίτι, όντως θα φιλοξενούνται "αγγελούδια", τα οποία όμως θα έχουν κοντά τους τούς "αγγέλους" τους, εσάς δηλαδή που με τα όσα έχετε κάνει και κάνετε, γίνεστε γι αυτα μια τεράστια αγκαλιά».
Υπογράμμισε ότι όλα τα δίκτυα που δρουν εθελοντικά στη χώρα πρέπει να οργανωθούν και σημείωσε «πρέπει να είμαστε θαρραλέοι στο έργο μας.
Ο ορισμός σας ως συνεργάτες μας, συνεργάτες της Πολιτείας σε ένα ευαίσθητο τομέα, θα μπορούσε να βοηθήσει στο να γίνουν περισσότερα.
Είστε σύμμαχοι μας».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης